- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Jqwertyz #134123 üzenetére
Redmi Note 4 vagy MI A1 Nem lesz túl nagy előre lépés, de azért előrelépés. Az SD 625 cirka hozza a SD801 et teljesítményben, de valamivel takarékosabb. Illetve a kolléga amit mondott. Jó lenne , ha írnál egy keretet.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
beneszilo
tag
válasz Jqwertyz #134123 üzenetére
Szia!
Én is a Z1 utódját keresem, nekem a Meizu M6 Note lesz az, ha kapható lesz az Eustocknál a B20-as verzió, de még nincs semmi info a forgalmazásról. A tesztek alapján a Redmi A1-nél jobb a kamerája, és az üzemideje is, valamint én szeretem a flyme-ot. Ellene szól, hogy a flyme-ot ritkábban frissítik, és nincs usb type-c csatlakozója, viszont van gyorstöltés (mCharge). [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz Jqwertyz #134192 üzenetére
Miután már erősebb egy 2 havi fizetésbe kerülő teló mint egy szintén annyiba kerülő laptop, így már nem nagyon mit hova.
Akkuban nincs technológiai áttörés.
Megjelenítőben sem.
Tehát marad a meglévőből minél többet/erősebbet/nagyobbat bele, és minél nagyobb készülék legyen. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz Jqwertyz #134192 üzenetére
Nagyjából.. Ugye a Z1 2013 as. Fejlődtek a processzorok, több RAM , nagyobb tárhely, dupla lencsék, van jack/nincs jack, lekerekített kijelzők, Galileo műholdak, kicsivel több B20 kb. amit zeki mondott. Igazából sehol sem látok óriási/egetrengető áttörést. Én spec nem is számítok semmire sem. Legalábbis egyenlőre biztos nem.
Szerk: Ott a moduláris LG , de az zsákutca volt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Jqwertyz #134196 üzenetére
Összekeversz engem a kimovillal. A specifikációs eltérések tanulmányozásához használj valami ilyesmi oldalt. A MI A1 "stock" droidot futtat alapból. Ez a "kölönlegessége" , mint annó a Z1-nek a gyári CyanogenOS volt. Ezt nevezhetjük előnynek, de ízlések és pofonok. Nem néztem utána, de szerintem a Redminek is lesz/van már ilyesmi, ha a 3-ból indulok ki. Innen meg már csak a tulajon múlik, hogy mit használ.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Jqwertyz #134204 üzenetére
Úgy értettem, hogy van neki jó közösségi támogatása és stock droid alapú firmware-ek hozzá. Aztán a kolléga felhívta a figyelmünket, hogy Off. LOS is van hozzá, ami szintén stock droid alapú. Igen, hasonló, mint a Cyanogen. De hekkelned kell és bootloadert nyitni. Vagy használod MUi-val. Eustock nem fog neked romolgatni az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest