Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
NivoSzaki #2790 üzenetére
Az csak egy példa volt, dettó ugyanaz a helyzet telefonok esetén is. Ha nem tudsz elvonatkoztatni tőle, azt sajnálom. Azért hoztam fel ezt, mert más cégnek nincs retina kijelzője ha 15" körüli megjelenítőről van szó, úgyhogy más opcióm nem maradt. Veled erről nem lehet beszélni, mert csak jehova tanúzol, de egy érdemi reakciót nem adsz.
Részemről lezártam, mert nem vagy naprakész a dolgokban és így nincs értelme.
(#2791) berigazek: értem amit mondtál, a 4.3" egy összehasonlítás volt, hogy ha szerinted 7"-on nem látok pixeleket, akkor 4.3"-on pláne nem kellene látnom, ergo ugyanolyannak látom a kettőt és erre írtam, hogy ordas nagy hülyeség, mert itt van előttem a két kijelző és full más a megjelenített kép minősége, de nyilván hülyeséget beszélek és nem is látni különbséget
(#2798) devast: simán benne van, hogy el akarják kerülni a 4%-os PayPal sarcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest