Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4349 üzenetére
Szerintem a topik címe ez:
"Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja" Azt hiszem a myaudio series 5 ezt maximálisan teljesíti. Nem pedig az hogy: "hogyan és milyen telefont rendeljünk Kínából", csak azért mert az utóbbi időben szinte csak erről volt szó. És ha nem tűnt fel egy Alcatel OT-993D-t is jeleztem, nem csak a myaudiot.De csak hogy értsd hogy vannak más szempontok is: én céges telefonként venném, így az áfát levonhatom és mindjárt 43K mindkét telefon, ha kintről rendelem akkor is itt körülire jönne ki a vége, csak még az elszámolhatósággal/költségleírással is akadnak gondok, ha meg vám elé kerül cégként akkor meg az még kínosabb mint magánszemélyként, mert sokkal bonyolultabb a papírozása.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest