-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
gipsztigris #74508 üzenetére
Köszönöm!
Van még egy kérdésem:Gyakran előfordul hogy a hívó félt 1 mp alatt bontja a teló miután felveszem a tárcsázóval.
Nem mindíg de bizonyos partnereknél állandóan!
Mi lehet a gond?
Mindkettő sim benne van t-mobilos az első és Voda a második,ez a probléma az első sim-el vettem észre.Ha beállítottam ahogy a t-mobilos legyen az alapértelmezett azt hogyan tudom elérni hogy hívás előtt mégis átkapcsoljak a vodára?
Mert a híváskor már egyből azt indítja és nem tudom átváltani már akkor vodára...Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest