-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
w.miki #139747 üzenetére
Szia! van más apk letöltő oldal is. Pl az aptoide töltsd le és nagyjából azt kapod mint a play oldalon. Tudom most jön a HÚÚÚ FÚÚÚJ és a nem lehet mert az mind csalás de használok pár apk-t onnan és nem láttam érzékeltem semmi problémát(nálam). Az androidos fejegységemre is raktam fel alkalmazást mert a play-os verzió nem működött amit meg innen szedtem le az pedig igen.
-
válasz
w.miki #139747 üzenetére
Igen, messengernél egy külsős letöltési linket fog beadni az AppGallery.
[link]
Ha azt nem adja be, akkor frissítsétek a programot először, mert lehet, hogy még a régi változat van fenn, ami még nem hozza a külsős forrásokat.Sajnos a HMS döcögősebb használatot biztosít jelenleg, és szerintem még sok idő kell neki. Megszokható, de...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest