Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Szia! van más apk letöltő oldal is. Pl az aptoide töltsd le és nagyjából azt kapod mint a play oldalon. Tudom most jön a HÚÚÚ FÚÚÚJ és a nem lehet mert az mind csalás de használok pár apk-t onnan és nem láttam érzékeltem semmi problémát(nálam). Az androidos fejegységemre is raktam fel alkalmazást mert a play-os verzió nem működött amit meg innen szedtem le az pedig igen.
-
válasz
w.miki
üzenetére
Igen, messengernél egy külsős letöltési linket fog beadni az AppGallery.
[link]
Ha azt nem adja be, akkor frissítsétek a programot először, mert lehet, hogy még a régi változat van fenn, ami még nem hozza a külsős forrásokat.Sajnos a HMS döcögősebb használatot biztosít jelenleg, és szerintem még sok idő kell neki. Megszokható, de...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest