- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
Blackmirror #27197 üzenetére
Szia !
Csak azt a tanácsot tudom adni, menekülj, felejtsd el !!!!!!
Nekem kettővel is volt dolgom, mindkettőt 3x cserélték.
Ezután nem kis harc árán tudtam csak visszaszerezni a pénzemet.
A szervízvezető (ő az atab-os) arrogáns pökhendi, nem ért a telefonhoz.
Egyszóval sz.r készülék, minősíthetetlen, nem létező support.
Az atab5 topicban pár részletet leírtam, ha érdekel nézd meg. -
b0bcat
addikt
válasz
Pedig saját topikjai is vannak.
Ha nem félsz a kinti rendeléstől, akkor hasonló árban jobb telefont tudsz berendelni, de annak persze nem lesz magyar garija.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Blackmirror #27204 üzenetére
Az érintő felület 2/3 ad elszáll (gondolok kinek mennyi), azaz nem érzékeli az érintést.
Nem a felbontásra gondolok, nem vagyok fHD fetisiszta xD ...azzal nincs is baj. A színei elég haloványak és a betekintési szöge sen acélos (nekem is csak tft van, de annak jobb). Egy IPS huawei sokkal jobb (még enyémnél is amúgy, félreértés ne essék). Aksi a tulajának (kis nyomogatás, de ő inkább telefonnak használja) 2 nap vagy több...szal sztem jónak mondható.
(#27206) apeelme
Na persze, ez sincs kőbe vésve, ahogy írtam is, csak a régi g300amból indulok, amiben 512 volt( 390 valójában) és böngésző mellett bmit megnyitottam (gmail, bmi) már zárta is be, és ez elég bosszantó vt... vt hogy menet közben navit zárta be, mert elfogyott a memória (persze ott inkább készülés optimalizálatlanság a fő ok, de én sztem 1GB ma mán kell/nem árt
).
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hallottam olyat, hogy soknak van baja a kijelzővel és support csapnivaló...aztán, hogy ez igaz-e, nem tudom. Munkatársam egy hónapja használja gond nélkül. Működése gördülékeny, multitasking nyilván felejtés a RAM miatt, de ez talán elviselhető. Kijelző olyan alsó-közép minőségű, mint színei, mint betekintési szöge. Anyaghasználat is inkább gagyi, mint jó, de nem vészes. Szóval olyan, amennyibe kerül, de ha embernek nincsenek nagy igényei bevállalható sztem, de ha bevállalod a külföldi rendelést ennél jobbat kapsz ennyiért az tuti. De sebessége tényleg meglepően jó
Amit írok, azt egy óra tapi, használat után mondom, szal nem kell készpénznek venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest