Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Potzee
üzenetére
Jólvan jólvan én is készséggel méltatom Laza kollegát, abszolut elismerendő a segítségnyújtása, a jó telókat (mint a coolpad f1) illető tanácsadása..s Ha fogja majd jóáron árulni az emitt összehasonlított 64bit mtk telókat (habár 5,5 colosok) még tán én is vevője lehetek

Egyébként egy+egy SoC-os kérdésem van:
-Jól tudom-e hogy az újgenerációs MediaTek-ek soc-okban (6752,6732)
a chipre integrálva van a fdd- (és tdd) LTE modem ?- Gyakorlatilag az érdekelne hogyha a mt6752 SoC-ot látom az jelenti -e automatikusan
azt hogy melyik LTE-sávokat (B20 B1 B3 B7) tudja a köréépült készülék?
[Az előbbi linken van B1-B3-B7 (Elephone-P7000) és van B3-B7-B20 (zp920 és JY-S3) sávfelsorolású...]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Villanyszerelés
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest