Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Nagya21
üzenetére
Hétvégén jártam a teszkóban, ki van kötve dróton egy teló egy tablet meg egy olyan okoskarkötő, ott próbáltam. Nyomkodják már egy ideje, factory resetet nem csináltam
, frissen telepített antutuval adta a 13500 körüli pontot, csodálkoztam is hogy milyen kevés. Lehet hogy elmegyek egyszer és dobok egy factory resetet aztán újra próba. De nem vet jó fényt rá hogy pár hét használat után ennyit zuhan. És sd kártya se volt benne ami még le tudja húzni a pontot ha lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, frissen telepített antutuval adta a 13500 körüli pontot, csodálkoztam is hogy milyen kevés. Lehet hogy elmegyek egyszer és dobok egy factory resetet aztán újra próba. De nem vet jó fényt rá hogy pár hét használat után ennyit zuhan. És sd kártya se volt benne ami még le tudja húzni a pontot ha lassú.