Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Természetesen én sem ismerek minden készüléket minden hibával, de volt már "pár" kínai telóm. Ezzel kapcs. nem tudom...lehet én vagyok rosszul összerakva, de amihez nem értek abba nem szólok bele és nem "próbálom" értelmezni, stbstb.. Vannak akik személyes tapasztalatból kisujjból 1-2 hszban meg tudják válaszolni a dolgot, mint ahogy én az imént. Lehet hogy nem 5-10 percre rá, de 1-2 órán belül tuti infót fog kapni a kérdező. Ennek a topicnak nem a hsz gyártás a célja, hanem az, hogy minden esetlegesen felmerülő dolog meg legyen válaszolva a témában jártasak által. Legalább is én jobb szeretem azok véleményét megfogadni, akiknek személyes tapasztalatuk van a témában. Nem szeretnék vitát nyitni ezzel, részemről befejeztem, nem célom teleoffolni sem a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest