Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hello!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha csak néhány napja rendelted a készüléket, akkor abból a február végéből nem lesz semmi.
Legjobb tudomásom szerint egyelőre csak a Tinydeal árulta-árulja, január elejétől január 15-ig napi 30-30 darabot adtak el a fekete és a fehér színű Doogee Turbo DG2014-ből. Ha sikerült az adott nap egyet valamelyikből elcsípned, akkor január 15.-e után postára adták neked.
Nem tudom, hogy mennyire figyelmesen nézted meg a Tinydeal weboldalát, de az én szerény angol tudásommal úgy fordítottam a pirosan szedett vastagbetűs kiírást, hogy az első adagot kipostázták mindenkinek a készülékekből, ez után elő lehet rendelni most már mindegyik színű hátlappal a készüléket, viszont legközelebb csak március 10.-től lesz raktáron.
Valamint a vámosok mostanában eléggé meg vannak lassulva a fórumban olvasottak alapján, országba érkezéstől a tényleges kipostázásig nyugodtan lehet 2-3 héttel számolni.Nekem egyébként sikerült megcsípnem egyet (január 9-én rendeltem), fehér hátlappal, már az országban van, annyi, hogy ki kell várni, míg megérkezik. De tényleg csak ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest