Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Gamepad
- LG LCD és LED TV-k
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
chinaminman
üzenetére
Kár érte, jól néznek ki. De a HDMI az kéne sajnos.
Ezeken a kínai telókon szokott lenni egy szabad hagyott alaplapi usb csati/felület?
Hogyan töltöd a telót ha usb-n éppen rá van csatlakoztatva valami, ami nem szolgál áramforrásként? Van ezeken külön "töltő-lyuk" vagy csak usb-n keresztül lehet tölteni?(#4411) Stanley-B.: Nem rég beszéltem velkül megint. Nem tudom mennyire lehet nekik hinni, de azt mondta már be van csomagolva a cucc, ma adják fel, ő meg nekem emilben elküldi a tracking számot ma, vagy legkésőbb holnap reggel. (azért hozzátette, hogy amennyire ő tudja, máshol sem lehet kapni.)
Azt is mondtam, hogy ez a 11 nap volt a maximum, többet nem tudok várni, és refundot se szeretnék kérni. Illetve kértem megerősítést, hogy 100% biztos hogy nincs már probléma a készlet hiánnyal, legalább is ami engem érint... Azt mondta igen.
Na most, ilyeneket csak nem kamuznak be nem?
-
MotorBoy79
tag
válasz
chinaminman
üzenetére
Ezek közül egyiken sincs HDMI csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest