Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #35687 üzenetére
Szia! Nekem w7-em van, nem tudom, hogy w7+ vagy w7s de nagyon jo kis telefon. Abszolut megbizhato, gyors, szep kepernyo. Mtk6589 1.2ghz proci , 4gb rommal szerelt feher verzio. Amugymeg figyelni kell vasarlaskor mert van ahol a w7+ csak a 6577es soccal szerelt verziot jeloli! En jol elvagyok a 4gb-ossal is, de szerintem mostmar elhanyagolhato az arkulonbseg a nagyobb rommal szerelt verzional, uh en a nagyobbat vennem. Egyebkent szerintem feherben nagyon tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest