Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21109 üzenetére
Az jó! Ha kicsit megtekergeted, nem recseg? Hátlapot megnyomkodva kijelző nem színeződik el (mondjuk ez tábláknál jellemzőbb)? Kijelző védő üveg (vagy akármi) nem tűnik nagyon karcolódós félének?
Na igen, sok tesztben panaszkodnak a fényes műanyagra...de nekem ez olyan, mint a kocsi tesztekben, a kopogós műanyag...egyszerűen nem értem, azt meg főleg nem, hogy kinek lehet ez fontos (me nekem nem ez fontos, használni kell (telót is, kocsit is), nem símogatni )??
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest