- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
szanysa #139407 üzenetére
Hát igazából szerintem felesleges ki-be kapcsolgatni, de persze ez egyéni kérdés, ha kikapcsolod a netet nincs szinkronizáció, alig merül pár százalékot egész este, nekem mondjuk lényeges hogy elérhető lehessek este is (nem mintha hívna bárki is, de ha meg fontos akkor jó ha elérhető vagyok). Szóval így nem zavar senki, sőt ha lehet állítani "ne ravarjanak" módot ami megadott időben aktív és nem kapsz értesítéseket és csak azokat a hívások fognak zavarni aminek engedélyezed (csak kiválasztott számok vagy csak ismert számok stb.). Szóval szerintem ezért felesleges kikapcsolni, de ügye kinek hogy tetszik csak leírtam a véleményem.
Beszélgetések rögzítése egy külön téma, én nem nagyon jártam még utána, de így tudom a másik félt nem igazán lehet rögzíteni (programok nagy része ilyenek) személyiségi jogok miatt, de majd biztos ír valaki aki jártasabb ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest