Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
punky10 #137416 üzenetére
Na mondom. Van a Minecraft játék droidra. Van benne lehetőség Kiszolgálókra menni és másokkal játszani a világból.
Na itt a gyerekek Lenovo 4 mag 1/8-as laptopja beszaggat mint állat. Az én Honor 8-am meg nem. Simán megy minden. Sőt, sokszor valami szobron lévő gombot nem tudnak megnyomni és így nem tudnak továbblépni a végső játéktérre, ahol már nem szaggat. -
nyisziati
veterán
válasz
punky10 #137416 üzenetére
Persze, vannak fokozatok.
De azért figyelnek a gyengébb teló tulajokra is. Én pl. az Asphalt8-at a THL T6 pro-val nyomtam kb. 1 évig. Az kb. harmada olyan erős volt, mint a fentebb említett telók. (27 e antutu).
De a Huawei Y300-zal is toltam szimulátorokat, pedig az már tényleg gyenge volt (10 e antutu alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest