- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #134009 üzenetére
Nekem is gyárilag eu töltő volt a global dobozában, én bontottam a zsugort. A töltőn még rajta a fólia, van otthon egy adag gyári Nexus7 2A-es töltőm, azok eddig beváltak, gyári töltő és a kábel még a zsugorban pihen, de más telóét se szoktam kibontani. Eladáskor amúgy kimondottan jól mutat a bontatlan töltő, adatkábel, esetleges headset.
Mostanában a xiaomikhoz Jiangsu Chanyang vagy DongGuan Aohai adaptert adnak, mind a kettő approved gyártó. Ha valami garázscég esetleg kicseréli, az már más tészta, de az nem a xiaomi sara. -
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #134009 üzenetére
Igen és a Xiaomi töltőjét nem nevezném gagyinak. Annyit hozzátennék, hogy átalakítós töltőt én sem szívesen használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest