-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Én is magam bontottam a zsugort a dobozon, de lássuk be azt azért nem olyan nehéz reprodukálni.
Érdekesség:
Múlt csütörtökön rendeltem, és most hétfőn kaptam meg a telefont a GIZCHINA boltjából, ami kedden megszűnt létezni.
Érdekes lesz így az esetleges garanciális ügyintézés, de remélem nem lesz rá szükség.
-
viktorhu
veterán
Nem garázscégek cserélnek, hanem EU-ban tilos nem EU csatlakozóval forgalmazni, szóval ha a gyártó kínai piacra szánta a terméket, és ennek megfelelő töltőt csomagolt a dobozba, akkor az eu raktáras bolt köteles azt kicserélni, és mivel tele van a piac másolatokkal, nincs is nehéz dolguk találni oda valót. De mégegyszer, a konkrét tapasztalatom nem xiaomival volt, hanem Chuwi tabletekkel, szóval nem tudom, hogy a xiaomi telefonokhoz gyárilag adják az eu töltőt, vagy kínai töltő az eredeti.
-
KamuMazsola
őstag
Hát én nem tudom, de nem vásárolnék ilyen garázscégektől kibontott telefont és nem is fizetnék azért, hogy valaki más rendelje meg helyettem. Elég rég óta és elég sokat tanultam itt a topiklakóktól, köszönet érte!
Nekem egy négy éves körüli asus fonepad 2A-es töltője az etalon, de általában a készülékhez adott töltőt és kábelt használom. Persze volt már pl THL telóhoz hitvány töltőm, ami ment is a kukába kábellel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest