-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
Az előzményeket is olvastad?
Lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de szerintem ez egy fórum, ahol az emberek tapasztalatokat, véleményeket, hasznos utilokat, programokat ajánlgatnak, cserélgetnek AZÉRT, hogy lehetőleg mindenkinek jobb legyen. (még ha 5USD-be is fájt a dolog valakinek)Tudod, annak idején a smart tab 7 fórumán nagyon szívesen utaltunk paypal-on kisebb-nagyobb összeget a rom fejlesztőjének, pedig nem kérte. Az egy OLYAN közösség volt.
Nem mondom, hogy itt gáz arcok vannak, de néha kicsit sok a hiszti, meg a picsogás, és kevés a "szakmázás".Tehát: ha egy "szakmai" fórumon több napos Szent Grálozás után felteszek egy programot, amiről kiderül, hogy közel semmit sem ér, akkor nem fogok csodálkozni azon, ha kapok hideget-meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest