- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Bagira01 #11633 üzenetére
Ne foglalkozz velük, én már végigjátszottam ezt.
Csak Paypallal kell neked már kommunikálnod (mivel nem tudtál megegyezni az eladóval). Jelezd PP felé, hogy a termék használhatatlan, nem a leírásnak megfelelő. PP ki fogja várni a 15-20 napot (meg van jelölve a határidő) és 99%, hogy azt fogja hozni döntésnek, hogy küldd vissza a terméket és kapsz egy full refundot.
Ilyenkor sima egyszerű mezei magyar posta regisztrált tértivevényes LEVÉLKÉNT visszaküldöd nekik 2900 forintért, a ragszámot megadod a PP-nak, akik 15 nap múlva visszautalják neked a pénzt.
Nekem még vissza sem érkezett 15 nap alatt a csomag a kis ferdeszeműhöz, mikor PP bekérte a feladási bizonylatot, amin látszik a címzett neve és címe és 30 perc múlva már meg is kaptam a refundot. (nem csak a terméket, hanem a szállítási költséget is visszakaptam!).
Ennyi. Kínaival úgysem tudsz megegyezni, mert pontosan tudja, hogy elválaszt 10,000 km és semmit nem tudsz tenni. Ami most veled történik az csak és kizárólag arra megy ki, hogy kifuss egy paypal határidőből - mert akkor a PP automatikusan zárja a claimet, ha nem reagálsz egy kérésre időben - és nem tudod majd újra megnyitni.
Egy szó mint száz:
Csináld amit a PP kér és ne foglalkozz többet a kínaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest