-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
madrac #106925 üzenetére
Valójában csak az a furcsa, hogy mindig ugyanannak a 4-5 embernek közismert tény ez, akik láttak már egyet élőben, és egyet videón, aminek szar volt a GPS-e...
A többi 100 ember pedig mit sem sejtve a közismert tényről megelégedéssel használja. Viszont ami furcsa, hogy ha ugyanezt felhozzuk a másik fronton, akkor az biztosan nem úgy van, mert ez olyan mint a Toyotás reklám, hogy csak rémálmában fordulhat elő...
-
törölt tag
válasz
madrac #106925 üzenetére
Kinek, mi a prioritás. A Snapi API -k nem publikusak (legalábbis én nem akadtam rájuk). A B20 LTE is ritka, mint a fehér halló. MTK -ban gyakoribb. Persze, mindkettő pótolható. De melyik az olcsóbb? Egy kékfogas GPS vevő, vagy egy 4G képes mifi? Sztem az MTK energiagazdálkodása is jobb, mint a Snapiké. Szóval, ha egyáltalán nem volna bennük GPS, én akkor is MTK -s telót vennék. Számomra ezek az előnyök fontosabbak, mint a navi. Meg sajnálnám is a szélvédőn süttetni. Inkább egy 10-20 rugós PNA -t rakok ki. Azt úgyis arra tervezték, hogy a szélvédőn legyen.
-
törölt tag
válasz
madrac #106925 üzenetére
no, akkor egy kis tapasztalat itthonról:
S400 ami ugye elég általános még most, nem talált jelet a lakásban, nem sokat, semmit.
volt 2 mtk 67xx telefonom és bár nem sokat, de azért bent is talált. Teraszon kint 10m pontosság volt snapinak, 5m pedig mtk-nak.bocs, hogy videót nem készítettem róla
sőt, a 6732-es telefon olyan GSM jelet produkált, amit a snapis meg sem közelített.
De nem meggyőzési szándékkal, csupán az érdeklődőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest