-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Azért álljunk meg egy szóra uraim !
Az egy dolog hogy bizonyos szempontból zsákbamacskát vesz/ vásárol az ember ezekből a kínai dual simes telókból, de-és itt jön a lényeg-én/mi mint vásárlók bizony kifizetjük azt az esetenként 250-400 dollár közötti összeget az eladónak. És ezért az összegért én azt hiszem hogy ma 2012-ben joggal elvárható az hogy mint vásárlót kiszolgáljanak engem/minket. Ez egy szolgáltatás amit mi igénybe veszünk tőlük, pénzt fizetünk érte-és nem is keveset-a legkevesebb ami elvárható az hogy minőségi szolgáltatást kapjunk a pénzünkért.
Valószínűleg itt sokan elkékülnének ha megtudnák hogy kb milyen összegből jön ki egy jiayu G3 legyártása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest