-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Laza... #82407 üzenetére
hát most egy coolpad f1 et feldugtam egy toyota usb re de az istennek nem csinált semmit...állitolag a galaxy s3 is tudja...igazából a kontaktokat a navigációt , meg a zenéket lehetne onnantól kezelni az autó érintős kijelzőjéről...felraktam a drive link -et a coolpadra de valamiért mikor csatlakoztatom az autóhoz a telót, akkor bezáródik a progi...mondjuk az a baj hogy nem is tudom hogy működne ez igazából..
-
djmex82
csendes tag
válasz
Laza... #82175 üzenetére
Meghajtottam a legújabb játékokkal is,nem mondtam hogy nem melegszik,de a melegedés koránt sem annyira zavaró mint a csúcs snapdragon prociknál
Mégegyszer mondon,vagyis írom:nem célom a telefont promótálni,senki ne vegye meg aki nem érzi úgy hogy neki ez kellhet!Viszont azt hogy hazugnak tartassz,kikérem magamnak!!!!
-
Lampard19
tag
válasz
Laza... #82172 üzenetére
Igen, a használatot tekintve teljes mértékben egyetértek. Antutu és az egész vas semmit se ér egy jó szoftver nélkül, volt már nem egy kiváló telefon hardveresen amit a rossz szoftveres támogatás (pontosabban annak hiánya) rontott el igazán. Lehet én vagyok a maradi, de ha nagy akku + 4 mag és 1gb ram, akkor nálam még mindig a p780 az egyik best.
-
Lampard19
tag
válasz
Laza... #82162 üzenetére
Mindössze 100 dollár különbség mellett szerintem nehezen jön ki a 4400-as jobb ár/érték arányú telefonnak.
A 4400-as árában már sokkal jobb telefonok vannak, de kisebb akkuval.
Az 5000-es árában szinte teljesen megegyező specifikációju (sőt 2ghz-es nem igazán van más) telefonok vannak, de kisebb akkuval.
-
Cyborg
őstag
válasz
Laza... #81811 üzenetére
Nem rendeltél véletlenül telefont a to2c-ről annó vámbiztosítással? Nem voltál véletlenül az első fecskék közt, akik kipróbálták ezt az opciót?
Mi lett a vége a projektnek, ha szabad tudni? Azt ígérted, beszámolsz róla.Köszi előre is!
...ha nem te voltál, akkor sorry, és, ha beszámoltál, csak átlapoztam volna, akkor is sorry.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Laza... #81706 üzenetére
Jólvan ez bíztató...Engem azért érdekel az LTE mert voiptelefonálok (jobb ping, -latency ,és ha jólsejtem
nagyobb kör az adótoronytól),
(De azért még nem ismerjük a MediaTek LTE-s chipjeinek akkuterhelését).Adams55, mellesleg a Glonas -t tudja a mt6595 SoC... (a mt6290 nemtudom h tudja-é..)
-
-
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Laza... #81178 üzenetére
Konkrétan azért tettem első helyre, mert az 450MP már nem tartozik a fiatalok közé akkor meg elég neki az m-es proci ja meg csak HD amit könnyebben hajt és 3300mah és csak 150 dodó
Nekem ez volt a futtatásom, de ha valamit rosszul gondolok hurrogj le. Régen beszéltünk róla hogy bőven elég 1gram akármire, most már nincs így?
Persze ezt mindenkinek írtam!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #81128 üzenetére
Szebb design, véknyabb, súlyban 30 gramm minusz, proci +300MHz, Adreno330, FDD LTE, mindkét slot 3G/4G képes, KitKat és további frissítések, ilyenek. [link]
Wireless charging nem izgat, energiapocsékolás ezzel a hatékonysággal. Anyaghasználat minőségét kétségbevonom a korábbi Jiayu-k miatt. De szerencsére lesz iras rola ha jol sejtem?
-
beg
veterán
válasz
Laza... #81125 üzenetére
Ezt még 170-ért tudtad elcsípni a jiayu store-ból? Mert aki annyiért meg tudta venni, az elmegy a fenébe
Más:Egy THL 5000 tesztet várok majd valakitől sok szeretettel.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #80940 üzenetére
Kicsit nehéz készülék, de egész jól kézbe illik. Nem ropog, nem recseg a kasztni, GPS-e jól működik (elég hamar pozícionál, és elég jó erőssége van a holdaknak). Nincs benne semmi extra, gombvilágítás sincs, viszont a vakuja az átlagnál erősebb. Android 4.2.1 van rajta, frissítés szerintem sehol sem elérhető. A kamerája nem egy nagy eresztés, de összességében az árát megéri.
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Laza... #80933 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, de én voltam a marharépa. Az adb driver helyett véletlenül valami hülyeséget rakott fel, ezt kicseréltem és tudtam flashelni a telót. Most már egy gyári rom van rajta.
Viszont lenne egy kérdésem.
Azért flasheltem, mert a mai nap cseréltem ki a kijelzőjét, mert betört a régi és az aliexpress-ről rendeltem. Frankón össze is raktam, de az alsó 3 gomb nem akar működni.
Azt olvastam, hogy rom frissítéssel ezt lehet javítani.Szerinted, mi lehet ilyenkor a gond?
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Laza... #80931 üzenetére
Az az igazság, hogy a telefont sem ismeri fel a számítógép. Amikor rádugom, akkor van csippanás és utána csak folyamatosan csipog 2-3 másodpercenként.. Ahogy az előbb is már írtam felcsatlakozik, majd lecsatlakozik és ez így megy a végtelenségig. Magát az eszközt nem látja. Az mtk drivert már feltettem, amikor először flasheltem, akkor felismerte az THL 200W telefont, de azóta nem, csak folyamatosan csippan.
-
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Laza... #80623 üzenetére
Utána olvasgattam még a Coolpad F1-nek, nagyjából végig böngésztem amit beszéltetek róla (pl. romolni kell, hogy teljesen magyar legyen stb, én ilyet még sosem csináltam, félnék, hogy elrontom, de talán nem lenne vele gond).
Viszont láttam/olvastam azt is, hogy volt(?) ThL 4400-ad.
Észrevehető az 1Gb RAM ill. a 4-8 mag közti különbség? (nem játszok, max 2 havonta 1x, inkább netezek és néha a GPS-re lesz szükségem meg a fényképezőre)
Igaz, hogy ennek annyira nem néztem még utána, de ha már volt a kezedben mind a 2 telefon, akkor így utólag melyiket választanád? -
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #80788 üzenetére
Az a baj, hogy olyan telefon nincsen jelenleg a piacon, amely jó támogatottsági háttérrel bőven lefedi az igényeit.
Nem bacogatásból írok én sem, csak egy kicsit pontosítson azon, hogy mit tudna nélkülözni jobban a fent felsoroltakból. Mert amint szűkül a kör, máris van az embernek pár tippje.
CineDOG1
Ott a pont. +1 -
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #80721 üzenetére
Szia! Miért mondod? Nem az első nem a 100. windows telepítem hanem az x.-et Én is azt hittem, hogy mindegyik egyforma hozzárakott deriver ügyileg már ami az alapokat illeti DE nem! Különböző verziók kezdve a próba csomagtól egészen a 64bit-es prémium csomagig kicsit változik. Az otthoni vagy diák verziók nem szedik le azokat a frissítéseket amiket a Busnis csomagok kapnak! Ezek meg nem kapják meg azt amit a 64bit-es Ultimate verziók. Az alap win7 csak plusz lóvé után lehet "felfrissíteni" másik csomagra de sokszor volt az, hogy erre nem volt képes és inkább újra kellett az egészet rakni.
Szia! Nem kell gépet cserélni de ha használni akarja a telefonjával akkor windows-t biztosan. Meglehet erőszakolni csak az a kérdés, hogy a "vas"-hoz való illesztő programok képesek-e lefrissűlni. Itt ugyanis az alaplap és az USB chip driver is beleugat abba, hogy mivel hajlandó kapcsolatba lépni. -
-
-
janaman01
addikt
válasz
Laza... #80627 üzenetére
nem...már az 5 nél is ezzel sz...atták a jó népet...
nekem még 08 ban volt 2g s...elég is volt belöle..az itunes meg jilbreak stb társaiból....
( ja és még megvan a müemlék ehehe akkuja bir vagy 10 percet
viszont a kijelzője hát azon egy karc nics bacca meg pedig kapott rendesen..fólia még nem is volt divat akkor.)
-
nzozz
aktív tag
válasz
Laza... #80492 üzenetére
Amúgy erről a Newman K1S -ről mit lehet tudni? Én ezt a márkát most hallom először, ráadásul a google, a youtube csak K1 -et talál, a K1S -ről szinte semmi, csak 1-2 kép és specifikációk, ami eléggé hasonlít a Jiayu G4S -re. Üzemidő, összeszerelési- és anyagminőség milyen? A 2GB RAM -mal és a 8 magos CPU -val minden alkalmazás akadás nélkül, gyorsan működik (tehát erőforrás hiány nincs)? A GPS tényleg pontosan, gyorsan dolgozik? A WiFi, 3G rendesen talál jelet, kellően gyors? Szoftverfrissítés érkezik hozzá rendesen? Van bármi ismert hibája ennek a telefonnak?
Azért kérdezem ezeket, mert hátha Ti tudjátok ezeket valamilyen forrásból, én nem találtam választ.Illetve most vettem észre, hogy az Antelife -on valami spanyol kiárusítás is van, még 1 nap 2 órán keresztül. Tehát onnan rendelve plusz vám- és áfa nélkül lehet beszerezni a készüléket, mivel EU -n belül történik a vásárlás? Ráadásul 1-2 nap alatt kiszállítják?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #80455 üzenetére
Biztos hogy a valos kapacitas szerepel rajta, több tesztben megnézték, minosegi cellak vannak benne.
OT995-öm (450mA töltésnél) ment a Pineng masolat 12Ah-s powerbankommal (ami valojaban valahol 5-6Ah korul van) de G3C (750mA talán, nincs kernelforras hogy megnézzem) már megfektette. Egy iPad valoszinulg el se kezdett volna tolteni róla, míg Xiaomiról vígan bekajál.
Úton van egy kis kütyü ilyen mérésekre nekem is.
-
easy...rider
őstag
válasz
Laza... #80287 üzenetére
és 105kacsa
Köszi a tippeket, a ThL 4400 még lehet esélyes árfekvésben van, a T11 már sok kicsit.
Ha másnak is eszébe jut tapifeloldós telefon akkor várom a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest