Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #80721 üzenetére
Szia! Miért mondod? Nem az első nem a 100. windows telepítem hanem az x.-et Én is azt hittem, hogy mindegyik egyforma hozzárakott deriver ügyileg már ami az alapokat illeti DE nem! Különböző verziók kezdve a próba csomagtól egészen a 64bit-es prémium csomagig kicsit változik. Az otthoni vagy diák verziók nem szedik le azokat a frissítéseket amiket a Busnis csomagok kapnak! Ezek meg nem kapják meg azt amit a 64bit-es Ultimate verziók. Az alap win7 csak plusz lóvé után lehet "felfrissíteni" másik csomagra de sokszor volt az, hogy erre nem volt képes és inkább újra kellett az egészet rakni.
Szia! Nem kell gépet cserélni de ha használni akarja a telefonjával akkor windows-t biztosan. Meglehet erőszakolni csak az a kérdés, hogy a "vas"-hoz való illesztő programok képesek-e lefrissűlni. Itt ugyanis az alaplap és az USB chip driver is beleugat abba, hogy mivel hajlandó kapcsolatba lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest