-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
#79335424 #102653 üzenetére
Mivel már egy jó ideje használom a Camera FV-5-öt, és talán ez az egyik legjobb fotó alkalmazás, van már kialakult véleményem a telónk kamerájáról. A gyárinál jobb képeket lehet lőni vele. Jobb képeket csinálok minden szempontból mint a korábbi ZP 990-el ezt egyértelműen érzékelem, de! Őszintén vallom, hogy ebben az ár szegmensben ez lehetne jobb is! Arra gyanakszom, hogy a nagy reklámmal bejelentett 5 ipari zafír lencsés optika korántsem sikerült úgy, ahogy szerette volna gyártó, és mi a vásárlók-felhasználók. Peddig elvileg ennek az lenne a lényege, hogy (a méretek adta korlátokon belül!) színhelyesség, képélesség, dinamikatartomány szempontjából egy jó (ennél jobb)minőséget kellene hoznia.
-
válasz
#79335424 #102653 üzenetére
Végülis az exp után olyan röptében csinál jpg- et ( bár van olyan teló amin raw is rendelkezésre áll ), PC- n sem mindegy hogy milyen szofttal nyomja össze az ember a .raw- ot .jpg- re.
Ezektől függetlenül biztosan az optikának a legnagyobb a szorzófaktora a végső minőségre, képzeljük el hogy mondjuk egy 5 MPx- es CCD elé egy 100+ ezres Nikon üveget teszünk, evvel a kombival még így is marha jó lesz a kép......
-
imis
senior tag
válasz
#79335424 #102556 üzenetére
sajnos valóban nincs,
nekem 1 GB ram már nagyon kevés (a mostani nagyon akad), fotóhoz sokat használom, de tisztában vagyok, hogy nem tükrös gép. bt, wifi legyen stabil, ne dobálja el. Gps sem baj, ha nem a szomszéd utcát mutatja. persze az sem baj, ha két sim-es.
Most vettünk a nejemnek egy honor 6-ot, ami nagyon jól műxik, ezért gondoltam magamnak egy 2 sim-es ebből, de azért sokallom azt a 100ezret rá.Elephone nem tudom mennyire lesz jó, de a promós ár jól hangzik, bár szerintem hiába jön kupon, majd nem lehet megvenni, mert keveset dobnak majd piacra. Egyik oldal szerint 13-án csak 100 darab lesz, a másik szerint 25-én várható csak és majd ha fizethető lesz, csak akkor küldenek emailt. Szóval ez elég bizonytalannak tűnik. Eleve illett volna igazoló levelet küldeni a foglalásra.
De majd meglátjuk...vagy rendelek egy honor 6-t -
imis
senior tag
válasz
#79335424 #102541 üzenetére
"Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. "
Ha jól értem akkor nem engedi pl. az FV-5 -t sem használni a telefonon? (azzal a W8-on egész elviselhető képek készültek)
A vége mégis honor lesz... -
imis
senior tag
válasz
#79335424 #102282 üzenetére
"De undorító betegség ez a kütyümánia! Egyre kevésbé tudom elhitetni magammal, hogy semmi szükségem sincs egy Elephone P7000 -re. Segítsetek érvelni ellene!
"
Engem meggyőztél, így "foglaltam" egyre
Valójában a coolicool-t jelöltem be és majd küldenek egy kupont. de én most amúgy is vásárlás előtt állok és ha ez összejön ennyiből, akkor szerintem jó bolt lesz. (giftet majd veszek magamnak külön) -
törölt tag
-
-
Yag
tag
válasz
#79335424 #102359 üzenetére
Nem akartam torzitani max nem tudtam rendesen kifejteni.De az is lehet hogy csak nem értettem 100%ban mindent...
Tehát,akkor akinek van 4Gje magyarországon ki tudja használni mert versenyeznek a szolgáltatók egymással? A telenor csomagok tudják a 4G-t vagy ezt külön maniêrt kapni? -
janaman01
addikt
válasz
#79335424 #101538 üzenetére
első körben ezzel nézném meg, másodikban pedig cappa72... egy cwm et barkácsolni rá és egy root zipet feltolni
volt a kezemben nekem is klón...cappa72 fabrikált rá cwm et és onnantól menyilt a menyország kapuja
-
Schuby
aktív tag
válasz
#79335424 #101412 üzenetére
Ebben igazad van, ott hibáztam, hogy azt gondoltam vannak itt a topikban olyanok is, akik esetleg ezzel keresik a kenyerüket, és privátban megkeresnek hogy vigyem ide vagy oda és meg tudja csinálni. Netán valaki ellát olyan tanáccsal hogy ezt vagy azt keresd ő foglalkozik ilyennel.
Persze ha csak pár postot visszaolvasol, megvilágosodott volna hogy nem javítási ötleteket kérek privátban, de az már úgy látom meghaladta a lehetőségeket.
-
cs.zs.
veterán
válasz
#79335424 #101308 üzenetére
Teljesen általánossá vált az általános iskolát épphogy elvégzők fórumozása, és amikor azt látom hogy le töröltem a kijelzőt , vagy Samsung-al csinálok ezt-azt, vagy hogy egy boltba vettem a telefont, akkor nekem már nem egyértelmű, hogy mire gondolt ezzel a kérdéssel. Sajnos feltételeztem, hogy akár le is hagyhatott egy n betűt a végéről. Ez nem Őt minősíti, nehogy mellre szívja a dolgot, hanem sajnos az átlagos fiatalságot.
Én ötös voltam magyar nyelvből (is), engem nem kell oktatni. -
svgyula
addikt
-
include777
aktív tag
válasz
#79335424 #100984 üzenetére
Sajna a 4 magos 6582 kevés a fullhd-hez, a normál sd-t elbírja, de a fullhd látványosan belassítja.
(xbmc-vel nézek acestreames meccseket, és ami hd az sajna élvezhetetlen).
Mivel a 65xx-esek nem mennek csak a 12.3-as frodoval (ennél van kép és hang is), ezért nem lehet állítani, hogy hardveres dekódolás legyen, a 13-as és 14-es xbmc-nél már van ilyen opció, de sem 6572-őn sem 6582-őn nem tudtam beüzemelni, hogy legyen kép is, így maradt a régi változat.Tesztelve fullhd-s sd karin levő videóval, nem streamossal, az is sajna akadt rendesen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#79335424 #100687 üzenetére
Te is mókolod a telód. De ezt nem mindenki szereti, akarja. Sokan azt szeretik, hogy kiveszik a dobozból, bekapcsolják, kiválasztják a magyar nyelvet, beállítják az időt, és megy a telefon. Ennyi. Ha jön frissítés, azt töltse le maga.
Se root, se custom. És ha már hülyül a teló, akkor bátran nyomhassanak neki egy gyári beállítások visszaállítását, ne legyen ettől az mégrosszabb.Ez nem nagy kívánság, mégis sok kínai teló ezen megfekszik. Kihívás ez nekik.
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #100465 üzenetére
a szenzor tulajdonképpen működik, csak nagyon rövidre van állítva. vagyis csak akkor, ha letakarom pl. újjal. vagy ha jobb kézzel telefonálok és a fejemhez szorítom. de ha bal kézben va, akkor már hiába (a tetején bal oldalt van a szenzor). tehát működik, csak rosszul van beállítva.
az additions úgy emlékeztem fel van téve, de most töltöm újra a store-ról... majd jelentkezem, ha sikerül...
köszi addig is! -
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #100443 üzenetére
háááát... hálás lennék, ha ebben tudnál segíteni. már korábban napokat töltöttem azzal, hogy idáig eljutottam, ahol tart most a telefon, de ezeket a falakat nem tudtam átlépni. ha esetleg tudnál részletesebben segíteni, vagy akár el is viszem hozzád a telefont...
eddig ezek a progik vannak fenn: Xposed installer, Super SU, Framaroot, GravityBox, Mobileuncle Toolscsak pl. ez utóbbinál, a menüben egyszerűen nem jelenik meg a közelségérzékelőt kalibráló menüpont. meg ilyenek...
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #100430 üzenetére
köszi, tudom, azokat már próbáltam is. megrootoltam, remap, minden létező alkalmazást kipróbáltam, majdnem jó is, csak ha a képernyő inaktív, akkor a gombok is. semelyik gomb nem aktív, ha a képernyő sem, még a hangerőt sem tudom állítani. ezt nem tudom átlépni. tehát először képernyő aktivizálás és utána tudom csak megszakítani a hívást.
viszont erre a legtöbbször nincs is szükség, mivel a képernyő magától is feléled, és a fülem is lerakja a hívást, igaz, beszélgetés közben is, nem várja meg, míg elköszönök... (hiába kértem rá, ez süket fülekre talált...)
-
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #99910 üzenetére
Akkor leírom lassabban.
Tehát, mivel nem állítható a mikrofon érzékenysége, ezért van lent megadva a nagy érték, a többivel nem foglalkozik a rendszer, ennyi. De a hangerőnél kipróbálhatod, hogy az alján megadsz egy nagyot, aztán próbálod feljebb venni a hangerőt, de ugye halkulnia kellene, viszont nem fog.
-
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #99455 üzenetére
Bár az pont pont qualcommos teló, de a blade-en volt olyan hogy valami tamagocsi szerű játék használata után mindig megkukult a miksi.
De amúgy ez sztem is HW-lesz, nem tudom milyen teló, de van ahol a beszédmikrofon ilyen kis fém rugós érintkezőkkel van a helyére passzintva és simán csak kimozdul (HTC Wildfire-ön volt anno ilyen gondom). -
-
janaman01
addikt
válasz
#79335424 #99455 üzenetére
Hát max annyi hogy valami alkalmazás kavar be....legegyszerűbb , újrahúzod a gyárit és ha rossz úgy is ,már csomagolhatod is be visszaküldésre.
Vagy még ..de ez csak ötletelés....ha bedugod mondjuk a fülest az ugye inaktivvá teszi a mikrofont és a hangszórót...esetleg nem e ott "akadt" be valami...? -
sexymusprime
tag
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #98921 üzenetére
Teljesen igazad van
De te nem tudtad, hogy ez a "trendi" fotózás
Sokan azért vesznek occó fényképezőt mert amikor feldobják az exponáláshoz nem mindig sikerül elkapni
De itt fel sem kell dobni lehet úgy is mosott képet gyártani.
De én inkább a honor 6 plust venném ott dupla legalább az optika! Persze "csak" 8Mp -
nyisziati
veterán
válasz
#79335424 #98608 üzenetére
A "hozzá nem értést" ne keverd ide, mert TAPASZTALATról beszélek. Az előző telóm (2 mag + 512 MB RAM) is kiválóan vitte a VOIP-t a korlátozott nettel és a mostani is (8 mag + 1 GB). A hangminőség az előzővel még jobb is volt egyébként, úgyhogy mégcsak nem is a hardver gyorsaságától függ. Ja és ez a különbség a GSM hívásoknál is megvan, jobb, tisztább volt a Huawei hangja, a THL elég zajos.
.
Ja és Telenoros vagyok. -
Sas madár
őstag
válasz
#79335424 #98611 üzenetére
Jelenleg melyik MTK számú proci amit favorizálni érdemes?
Mert korábban éppen erre már rákérdeztem de nem igazán volt válasz.
Itt is minél magasabb annál jobb vagy inkább a Mali-400 ezekből kell a 450 jelöléseket figyelni?
Próbálkozom megtalálni a nekem való típust de az is fontos lenne legyen magyar fóruma ahol főzik a romot ideálisabbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged