Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
silver10 #102657 üzenetére
Én számítottam ilyesmire, de a képminőség nálam nem volt lényeges szempont (mármint ennyire kihegyezetten). Én a videózást kedvelem és csalódott vagyok a beállítási lehetőségeket illetően. Hobbiból jópár éve videózgatok. Nekem ne azt írja, hogy kicsi, közepes, vagy nagy, meg durva és fínom. Ez nem szifon, "retina kijelzővel" (az is egy vicc). Van felbontás, bitráta, képerány, PAL, NTSC, stb. A "lassított felvételtől" meg falra tudok mászni. Csak fps van! Olyan nincs, hogy lassított felvétel. Legfeljebb lassított lejátszás, amikor a lejátszás alacsonyabb fps értéken történik, mint a rögzítés. Nem akarom leterhelni a vágó szoftvert és a lejátszót fölöslegesen fullHD -val és indokolatlan bitrátával. Ráadásul egy másik forrásból is van anyagom és fullHD -ban sokkal sötétebb lenne a felvétel. Miért nem tudok beállítani egy nyomorult, 720p, 60fps -t? Totál általános, videós formátum, még a kulcstartós kamerám is tudja.
-
dokee78
félisten
válasz
silver10 #102657 üzenetére
Nekem az A Better Camera jobban bejött,annyira,hogy meg is vettem..
Van ingyenes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest