- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
-
junkpod
veterán
válasz
aleister #101977 üzenetére
Elephone G4: rom csere 2GB elvegezve, majd cwm mentesbol frissebb rom rafrissitve szépen működik.
Telo és rom elég gyors, képernyő nagyon szép, fényképező fenyigenyes, GPS jól működik, gesture vezérlés jól működik.
Negativumok: talán kicsit nehéz, töltő nem megy bele foldelt konnektorba.
79usd áron részemről ajánlott (egyelőre jobban tetszik a romja mint az Inew v3). -
aytukabozs
addikt
válasz
aleister #101912 üzenetére
Bocs, ezt értettem félre;
"Csak nem van a telón az 1GB mellett letiltva még 1? "
a blade-eken volt ugye 'blokkolva' a ram fele, azt hittem ilyesmire célzol
De letiltásrol esetedben sincs szó, ahogy junkpod is írja egyszerűen máshogy van partícionálva 2 rom, ezzel több helyed lessz az appoknak, de ugyanannyival kevesebb a médiának... -
junkpod
veterán
válasz
aleister #101909 üzenetére
A gyári rom 1GB partíciót kulonit el a data particionak, oda kerülnek a telepített appok, és 2GB-t "tarhely" - nek, ide kerülnek a fotók és egyéb fájlok. Sajnos az 1GB data partició hamar betelik és nem lehet több app-ot telepíteni. Ha van SD kártyád akkor jó ötlet több területet adni a data particionak.
-
törölt tag
válasz
aleister #101856 üzenetére
Ha nem haragszol, akkor ebbe nem mennék bele. Ez típusonként eltérő és nekem nincsenek kiterjedt MTK -s tapasztalataim. A sajátomhoz volt konkrét leírás és konkrét fájlok, amiket használnom kellett a művelethez. De biztosan vannak itt nálam tapasztaltabbak MTK root témában.
-
paulkaresz
aktív tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
aleister #101811 üzenetére
reggel gyorsba feldobtam a háztartás egyetlen mediatekes (6589) telójára a MUT-ot, de nem találtam benne ilyen lehetőséget.
Igaz reggelikészítés, gyereköltöztetés, és a többi rutin mellett lehet hogy átsiklottam felette
Esetleg próbáld meg te is áttúrni a menüjét.
Mondjuk root ehez is kell -
csubuka
addikt
válasz
aleister #94147 üzenetére
Valóban a marketing plasztika az csak élőben derül ki
A Leagoo igazat szól, legalábbis eddig azt tapasztaltam. plusz ez nem zéró feedbackes eladó az alin így nem féltéglát kapsz kamu trackinggel.
A teljesen kamu adatok (4 helyett két mag) a "kitűnő" klónokat érintik általában... az tök más félrevezetés, mint a kis akksikapacitás ferdítés, de időnként ilyen problémák is megjelennek a topikban.
Tapasztalt vásárló valóban feltehetően nem vesz klónt meg aliről 50 dodóért csúcstelót az "őszinte"-akciók keretében.
-
csubuka
addikt
válasz
aleister #94141 üzenetére
Bizonyos környezetben előfordulhat, hogy nem azt kapod ami ki van írva: aliexpressről "túl szép, hogy igaz legyen áron" vett 8-magos telók pl... de megbízhatóbb márkák és webshopok esetében azért nem történik ilyen (tán). Velem nem történt. Aliexpressről meg sosem rendeltem telót, csak nagyobb webshopokból.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
aleister #94081 üzenetére
Első kérdés, hogy mennyire valósak a megadott adatok.
A második, hogy mennyire van a vasra optimalizálva a rendszer ami rajta van.
5"-on az a felbontás nem túl fényes, bár nyilván az ára kárpótol és a proci is kevésbé lassul be mint egy nagyobb felbontású kijelzőnél. Az oldalon nem találom a teló fizikai méretét, valamint, hogy milyen grafikus proci van az MTK mellett.
szerk.: Dual-simek általában függetlenek, különben nem tudnál 2 különböző szolgáltató sim-jét használni 1 készülékben.A többit majd a szakik leírják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged