- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- TCL LCD és LED TV-k
- NiMH akkumulátor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Igen, számomra is a méret a riasztó... Már a 4,3-as Xperia S is kínosan nagy egyes szituációkban.
Amúgy tesztelte a MA ezt a G600-at.: [link] és nem is húzták le...A G2S a nyerő nálam, egyre nyilvánvalóbb, csak a root-ra, főzött rom telepítésre nem találok szájbarágós leírást.
Tehát aki tud segítsen már ebben! -
bigrock
addikt
válasz
Dominó85 #19397 üzenetére
Én is szemezek a G2S-sel, csak azt nem értem, hogy miért kerül ugyanannyiba, mint a G3, pedig elvileg gyengébbek a paraméterei... mondjuk nekem pont bejön a 4"-os display, és a qHD felbontás is pont elég. Van ilyen kütyüje valakinek, hogy jól megkérdezzem a tapasztalatairól?
Szerk: most látom Sasa már találkozott ilyennel. -
petymeg
addikt
válasz
Ace Ventura #19398 üzenetére
Én etotalk-on nézegetem a G2S-t, mert ott lehet root-tal meg modolt rommal kérni, ami magyarított. Igaz ott 30 dodóval drágább...
sasa331
És a G2S-t is egyszerű rootol-ni meg custom romot telepíteni rá? XDA-n se nagyon találtam rá leírást igaz nem is kerestem valami szorgalmasan. ha lenne egy jó leírás megcsinálnám én is ezeket (root+custom rom), mert az előző telefonommal, desire hd-mel is megoldottam.
-
Dominó85
addikt
válasz
Ace Ventura #19395 üzenetére
Jiayu G2S szerintem jó választás lenne.
-
petymeg
addikt
válasz
PeMi#13 #19338 üzenetére
Akkor én megvárom a beszámolódat, annyira nem sürgős a rendelés.
upbuvar
A telefonról egy rövid értékelést akár privátben adnál?
Előnyei, hibái néhány gondolatban. Én minden adottságát kihasznál(tam)lom az okostelefonjaimnak: böngészés, navigáció IGO-val, fényképezés, zene hallgatás, játék, és persze telefonálás.
Sajnos tesztet sehol se találtam a G2S-ről csak pár YT bemutatót, de azok se komol tesztek, értékelések... -
Terentius
őstag
A jiayu g2s-nek még mindig kijelzö problémåi vannak vagy mår javitva van?Tovåbbå megér a zte v970-nel szemben plussz 40 dollart?
-
easy...rider
őstag
Szia
Van egy kis gyűjteményem a képekből. JiaYu G4 képek (képek alatt egy kis komment)
Tiszta fekete sztem nem lesz, azt pletykálják olyan lesz mint a G2S, egy fém színű kerettel jön majd. Sztem matt, de lehet csillogós lesz. -
petymeg
addikt
Olvasgatom az 1. hsz-t és ott elég hosszan van taglalva a gps "kalibrálása"... Ezeknek az MTK-s kínai telefonoknak gond van a gps vevőjével? A G2S mennyire erős navigációban? (én már hosszú évek óta okostelefont használok navigációra, így ez elég fontos)
-
petymeg
addikt
Üdv!
Jiayu G2S-ről valakinek tapsztalata?
Innen érdemes vásárolni? [link] -
kisbuba
tag
Sziasztok!
Végre megjött a Jiayu G2S telefonom. Igazából csak az lenne a kérdésem, hogy IGO PRIMO fel lett rá rakva és szépen is navigál(sebesség, helymeghatározás tökélletes), csak nem mond semmit sem.
Mi lehet a gond? -
Švejk
őstag
Ti melyiket ajánlanátok az alábbiak közül? (sokat játszanék a telón)
-Newman N1
-Jiayu G2S (az erősebb proci miatt lehet jó)
-ZTE V970
-THL W1+
Nagyon megköszönném ha segítenétek, esetleg ha tudtok jobbat kérlek ne kíméljetekMég egy kérdés: ingyenes szállítással nem akad fenn a vámon a telefon?
-
dex02
tag
Tapasztaltatok olyat G2S en, hogy néha kattan benne vmi, hasonló hang mikor a kamera fókuszál ?
-
dex02
tag
Üdv
Jiayu G2S tulajokhoz lenne kérdésem - a GPS problémát sikerült vkinek megoldania?
(1. hsz -ben leírtakkal nem lett jobb a vétel, csak a teszt progi jelzett több műholdat)
Illetve a gyári Jiayu-s ROM-hoz képest mi az előnye CWM recovery nek és ROM nak? -
kazan23
aktív tag
válasz
balazs1011 #18152 üzenetére
A másik linkelt 'veretes hirdetésben nekem ez tetszik legjobban:
Tisztelt zs***56! Fehérben nem lehet rendelni? - b***i
Tisztelt b***i! G2 es ben találtam fehér színben neked - zs***56
Tisztelt zs***56! az mit jelent? :-) - b***i
Tisztelt b***i! Van G3 az a szálracsiszolt fém házas és van a G2 es az nem fém házas ezért van fekete és fehér színben a paraméterei ugyan azok mindkettőnek
Tisztelt zs***56! Akkor az gondolom olcsóbb ugye? - b***i
Tisztelt b***i! A G2,G3,G2s mind egy árban van - zs***56Végül is 120 és 180 dodó is 48.900-at ér Forintban
-
dex02
tag
Az 1.hsz -beli GPS vétel javítását megcsináltam gyári g2s-en. Talált 4-5 jelet, de nagyon gyengék, a navigáló programnak nem elég. CWM ROM javítana valamit?
-
dex02
tag
Sziasztok!
JIAYU G2S-en GPS beállításban tudnátok segíteni?
Az a gondom h eddig 1 műholdnál többet nem talál szegény... -
kisbuba
tag
Sziasztok!
A rendelt telefonom ( Jiayu G2S) megérkezett Kínából csak a csomag nyomkövetésnél ezt látom "vám elé van állítva".
Ez mennyi ideig szokott tartani általában? (két napja)
Várom válaszaitokat! -
smkb
őstag
Legnagyobb eltérést a gpu esetén fogod észrevenni. Az SGX544 köröket ver az SGX531 ultrára. Nem egy kategória (főleg a 720p felbontású telókhoz jön jól). CPU teljesítményben annyira nem biztos, hogy lesz látványos különbség, mivel azonos órajelen az A9 kb 30%-al gyorsabb, mint az A7 (viszont ebből 4 lesz), és nekem a G2S-nél is, észrevehetetlen bárminemű cpu erő hiány, ha tehát erősebb is lenne összességében a cpu, nem tom észre lehetne e venni... viszont a 28nm és az A7 egyébként is alacsonyabb fogyasztása miatt, jobban fog valószínűleg gazdálkodni az akkuval, mint az MTK6577.
-
Dominó85
addikt
Szerintem azért vezetik ki, mert felturbózták a kisebb Jiayu G2-őt, lett belőle a G2S, és erősebb így a G3-nál. Na meg több ember kezében jobban elfér. Pont ezért szegmentálják a saját piacukat a G2S-re és majd a G4-re. Ezzel is motiválva a vásárlókat a váltásra G3-ról. Mondjuk ha 60k körül lesz az ára, akkor kispórolom valahogy a két teló (G3 - G4) közti árkülönbözetet.
A G széria és vele együtt az MTK platform egy nagy hátránya a korrekt, de nem izmos VGA. Ellenben kevesebbet zabál és kevésbbé melegszik mint a Snapdragon 4 magosai.
-
fila
senior tag
Aki G3-at akar venni, az gyorsan tegye, mert leállítják a gyártást, és valószínűleg hamar el fognak fogyni a készletek:
G1, G3 stop manufacture and will not produce again. G2 512MB, G2 1GB and G2S all are excellent models. G2S is later on the market than G3, selling point is 1.2 GB CPU, OGS process screen, metal frame. New model G4 will be on the market in March.[link]
-
fPApi
őstag
Jiayu G2S-re tud valaki kipróbálható/használható ROM-ot?
-
kisbuba
tag
Sziasztok! Rendeletem egy Jiayu G2S-t, ami megérkezett Magyarországra, de a Magyar Posta nyomkövetésénél olvastam, hogy "Küldemény vám elé állítva". Ez most azt jelenti, hogy biztosan vámolják?
Remélem nem!
Ha igen, mit tudok tenni, hogy kevesebbet fizessek. -
kazan23
aktív tag
Hadd kérdezzem meg újra, hogy létezik-e a G2S-nél kisebb/könnyebb chinaphone, ami GG és minimun qHD?
-
Dominó85
addikt
válasz
sasa311 #17719 üzenetére
Azért gondoltam hogy megosztom, mert már a G2S formatervezéséből feltételeztem, a G4 azt a dizájnvonalat fogja követni. Így talán sok eltérés már nem lesz a videón és majdan a kezünkben látott készülék között. Bocsánat, ha rosszul érveltem. Nekem személy szerint nagyon bejön ez a verzió, bár a G3 formaterve tökösebb.
-
kazan23
aktív tag
válasz
upbuvar #17702 üzenetére
Köszi upbuvar!
Remélem az egyik SIM-ed megvan 50gés akkor egy SIM-mel elfogadható lenne már a gramm. A 125x61 mm... bár ma már hétköznapinak mondható, én mégis szívesen tartanék kisebbet a zsebemben (amit valószínűleg nem fogok találni).
Szóval létezik-e a G2S-nél kisebb/könnyebb chinaphone, ami GG és min qHD?
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok, 1.0.1-es chinaphone kereső vagyok.
Melyik a legkisebb méretű (3,3-4,3") GorillaGlass-al szerelt és OGS vagy IPS kijelzőjű szerkezet?
Úgy is kérdezhetném, hogy van-e a Jiayu G2S-nél (132 x 67 x 10mm és 144g) kisebb és könnyebb valami, ami WXGA vagy qHD felbontással bír?
Szóval, szeretnék valami kisebb könnyebb telefont, aminek nagy pixelsűrűségű a kijelzője és nem kell rá fólia. Játék, böngészés nem igazán fontos, viszont nem árt, ha van rá sw/fw támogatásRoot/CWM.
Persze az sem árt, ha nem kín neki a wifi, elboldogul az itthoni mobilhálózatokkal és nem egy agyontömörített paca a fotó/videó végeredménye.
Köszönöm! -
upbuvar
tag
Jiayu G2S tulajok figyelmébe: jól működő CWM!
-
Dominó85
addikt
válasz
Willanyasz #17644 üzenetére
Szia,
nekem nincsen G2S-em, így a telefonról nem tudok nyilatkozni. A mixeshop egyike a megbízhatóbb kínai webshopoknak, de ha kicsit visszakeresel, az egyik hozzászólásomban, illetve a topik első HSZ-ében is leírtuk a megbízhatóbb üzleteket. A rendelést mikor ejtenéd meg? Azért kérdezem, mert Február 8-18 között a kínaiak Tavaszi Ünnepeznek, és ez idő alatt nem lesz szállítás, illetve fennakadások várhatóak. A kínai telefonokra 1 év garanciát adnak a webshop-ok. Hazai gariztatás nincsen, ha a telefonnak baja lesz, akkor a te költségeden (3-4k) kell kipostázni nekik a telót. Többnyire gyorsan reagálnak és ha rövid időn belül nem javítható, végső esetben küldenek egy másik (új) készüléket (pk már az ő kontójukra). A qHD (960*540) játékokat viszi majd mint a szél. GTA Vice City jobban fog futni rajta, mint a G3-on (mert ugye ott HD kijelzőt szolgál ki ugyanaz a VGA - PowerVR SGX531Ultra)
üdv, PéterfPApi
Később még jól jöhet a második SIM foglalat neki is.kisda
Mikor a Crew Agency-nél dolgoztam 2010 végén, egy idősebb kollegám áradozott a Star 2000 (talán) típusú telefonjáról, de amikor megnéztem annak a képeit... Nos akkor még ZTE Blade-em volt és tudjuk az milyen képeket csinál, ahhoz képest is katasztróka volt.A Star márka már akkor is az olcsóbbnál olcsóbb márkát testesítette meg, ahogy látom ezen a téren azóta sem sikerült fejlődniük.
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni:
Most van 1 Samsung wave 2-es telefonom-ami ugye bada rendszerű.ezt szeretném lecserélni,sokat gondolkodtam a wave 3-ba de tudásba kevésnek tűnik.ezért nézegettem a galaxy s2-est de az nagyon drága.
És most találtam ide erre a topikra és nagyon megtetszett a Jiayu G2S mind tudásba mind kinézetbe.
Amire használnám:Telefonálás,netezés,filmnézés,zenehalgatás,Játék,fotózás.
Nem szükséges a 2 sim ha esetleg tudtok jobbat akkor írjátok meg!
De lenne 1 jó pár kérdésem:
Magyar nyelv van e hozzá?
A kamera milyen mert telefonnal gyakran fotózok.
Meddig bírja az aku?
Milyen az összeszerelés?
Menyire strapabíró?
Garancia megoldható rá?
HD játékokat viszi?
Teljesítménybe melyik ismert telefonnal van partiba?
Honnan rendeljem?
http://www.mixeshop.com/jiayu-jyg2s-mtk6577t-12ghz-dual-core-40inch-ips-960540-qhd-1g-ram-80mp-camera-smart-phone_p1859.html
innen jó?
A válaszotokat előre is köszönöm! -
|AP|
veterán
üdv!
Tudtam már a topik létezéséről, ám eddig nem tévedtem be.
Ami miatt most mégis itt vagyok: a jelenleg itthon kapható készülékek között egyszerűen nem találok "normálisat". Ami nekem normális: 4, max 4,3" qHD képernyőméret (minél kompaktabb méret, nem tepsi!), 1 GB RAM, két mag, rendes akksi, JB, vagy frissítés lehetősége. A dual SIM nem fontos. Egy ilyen telefon találtam elérhető áron itthon, az a Motorola Atrix 2.
Aztán idetaláltam és látom vannak más alternatívák. Olvasgattam, néztem a táblázatot is, és két telefon lett érdekes számomra, a Jiayu G2S és a Huawei U8836D. Ezek tudják amiket elvárok, mindkettő szimpatikus.
Ám sem méretben, sem árban nem vagyok sokkal beljebb, mint az Atrix 2-vel.
Van még más, olyan típus ami elkerülte a figyelmem és jók a tapasztalatok vele? A G3 nekem már túl nagy, a felső mérethatárnak az Atrix 2 méretét tekintem (126x66x10)köszönöm!
-
banderasz77
addikt
Jiayu G2S-ről van valami vélemény? Nagyon tettszik a teló nekem és a páromnak is, így ha minden okés vele, rendelnék egy feketét és egy fehéret.
Esetleg a legmegbízhatóbb, legolcsóbb helyet is szívesen fogadom.Üdv.
-
upbuvar
tag
válasz
kisbuba #17186 üzenetére
Szia!
A G2S nálam egy Defy+-t váltott, és eddig teljesen elégedett vagyok!
Fagyás akadozás, lassulás - ezek ennél a telefonnál szerencsére ismeretlenek.
A Wifi hibátlan, a GPS-t nem használom. (de működik)
Az akkuhasználat nagyon szubjektív, az én használati szokásaimmal 1, hétvégén 2 nap.
(Ennyi volt a Defy+ is) -
smkb
őstag
válasz
kisbuba #17186 üzenetére
Szia,
Tetszeni fog a G2S. Nagyon kézreálló merev kis teló szuper kijelzővel, Gyors, nincs lassulás, nincs akadozás, nagyon pöpec. 3G tökéletes (nekem vodás a 2g, azon nincs adatkapcsolati lehetőség, külön 3g sim van, az tmobileos), wifi is remek, akku egész jól bírja.
A GPS az amit nem fogok benne navigációra használni, maradok a Galaxy S Wifi 5.0 GPS-énél, meg a led villanó a kamera mellett vicces. Expozíció meg beállítás cseszegetéssel egész tűrhető vaku nélküli nappali képeket lehet csinálni vele, de még szobában is. Kb a gps és a led villanó a két gyenge pontja. Ettől függetlenül , stabil, bitanggyors, nekem se fagyás, sem akadás nem volt még vele.
-
kisbuba
tag
Van valakinek személyes tapasztalata ezen a téren (akkumulátor, gps, wifi, 3G, esetleg melegedés) az alábbi telefonnal (Jiayu G2S Smart Phone MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM)?
Ez megegyezik a JiayuG2-vel csak kapott egy kicsit erősebb hardvare-t és egy kicsit szerintem szebb külsőt.
A Jiayu G2-t volt szerencsém kiprobálni (munkahelyemen) és nagyon tetszet, hogy elég gyorsan reagál mindenre és mindene működik kínai létére.
Várom válaszaitokat! -
vsgaborr11
tag
Sziasztok, kinéztem egy Jiayu G2S-t, az a kérdésem, hogy honnan rendeljem meg, ahonnan még viszonylag olcsó is, és lehet paypallel is fizetni? Illetve hogy ebben az árkategóriában van-e jobb ennél?
Eddig ugyanis mindig csak olyat találtam, ami qHD-s volt, de nem IPS-es, vagy 1 giga RAM-os, de szaros TFT-vel volt, vagy minden egyben, de csak 854x480-as felbontással... -
Dominó85
addikt
válasz
Mercutio_ #17055 üzenetére
Akkor esetleg ezek közül valamelyik:
[link] - Jiayu G2 - 114USD (köh-köh, de olcsó)
[link] - Jiayu G2S - 178USD (és ez már Jelly Bean-nel jön!)
[link] - Jiayu G3 - 188USD
[link] - UMI X1 - 168USD
[link] - Bedove X21 - 136USD
[link] - Bedove X12 - 132USD+15USD a posta mindegyiknél
No meg ha választasz ezek közül, akkor nézz utána, melyiknek milyen a supportja (XDA-n vagy a korábban említett orosz oldalon, vagy itt a fórumban)
nash13
A fenti listából a Jiayu G2? (nem az S verzió) 114+15 dolcsi-ért ez nagyon "Best buy" szagú. -
upbuvar
tag
Tegnap este (kicsit már megokosodva) feltettem a G2S-re a G3-ra való CWM-et.
Vissza lehet valahogy állítani az eredeti állapotot? A teló kifogástalanul működik, csak a recovery helyett lett egy szép, üres, fekete nagy semmi. -
upbuvar
tag
G2S probléma: képtelen vagyok belépni a Recovery módba.
Se a hangerő fel-bekapcsolás kombóval, se a Mobileuncle Tools - Into Recovery Mode menüből nem sikerül: nyitott hasú robot piros felkiáltójeles háromszöggel az eredmény. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
sokáig szemeztem ezzel a G3-al, mire rájöttem, hogy az antelife-on el van írva a méret,135 helyett 123mm van írva uh inkább a G2 felé hajlok mostantól.
Itt kellene egy kis segítség tisztázni az adatokat, mert minden oldalon mást írnak.
Egyik oldalon 512RAM-ot írnak, másikon 1G-t, ez mondjuk biztos választható, de valahol írnak Gorilla Glasst, valahol nem.
A G2S pedig igazából akkora, mint egy G2, csak jobb kijelző(960 x 540), meg picit nagyobb akksi? Ennél is találtam 125mm, 132mm, meg 135mm-es hosszt is.
Valaki hozzáértő, akinek van türelme hozzám, összegezze már ezt a G2 kérdést Nekem, mert mert kifolyt a szemem, miközben 15ablakban csak jiayu telefonok vannak megnyitvaEsetleg G2-ről valami logout bejegyzés nincs, tapasztalatok ilyesmi?
A lényeg Nekem egy nem annyira nagy, még kezelhető "tepsi", minél nagyobb akksival, egy normál user vagyok, csak netezek, nem játszok, nem filmezek rajta, és nem akarok DLSR gépeket megszégyenítő fotókat készíteni. Dual sim se kellene, de ez kikerülhetetlen szinte.
Köszi Szépen!
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Továbbra is gondom van a G2S-en a GPS-el. HIába csinálom végig az első oldalon leírtakat, fél napig működik, látja a műholdakat, használja, majd egyszercsak puff. Semmi. Mindegy hogy ez alatt a fél nap alatt hányszor kapcsolom ki-be, működik, utána meg az első GPS Test futtatásakor megmukkan... A fastcardteches leírást is kipróbáltam, az is pont ezzel végződik. Este mikor hazaérek, wifit bekapcsolom és újra végigcsinálom az első oldalon írtakat, akkore megint megy, aztán másnap délben már nem. Nem értem ... eközben a Samsung Galaxy S 5.0 WiFi-m, meg minden mókolás nélkül eleve duplaakkora jellel látja a műholdakat, ráadásul többet is ... Mit kellene még ezzel csinálni?
-
MotorBoy79
tag
Bocs, ha már más is írta volna:
Január 27-ig használható kupon kódok minideal.net -hez:
Jiayu G3 $199.85 -10$ kód: 5FED
Jiayu G2S $199.99 -10$ kód: 5DED
THL W3 $209.99 -8$ kód: 5GED
THL W5 $213.99 -8$ kód: 5OED
THL W7 $249.99 -10$ kód: 5AED
UMI X1 $184.99 - 6$ kód: 5BED -
Seraf723
csendes tag
imádom amikor rendelés után küldenek egy rakat kupont, ráadásul olyan telefonra is amit én is vettem...
szóval ha kell valakinek
G3 -10$: 5FED
G2s -10$: 5DED
W3 -8$: 5GED
W5 -8$: 5OED
W7 -10$: 5AED
X1 -6$: 5BEDminideal.net
-
fPApi
őstag
Nekem is megjött a G2S, már az új ROM-al, ezzel tökéletesen működik. Ami érdekes, hogy mikor levettem a szokásos fóliát, azt vettem észre, hogy van rajta egy tökéletesen felrakott védőfólia. A tieden is van (igazából csak a fönti hangszóró körül lehet látni, hogy rajta van)?
A GPS-t az első hsz-ben leírtak alapján be tudtam lőni, az is működik rendben. -
smkb
őstag
Sziasztok,
Új kérdésem van a Jiayu G2S-el kapcsolatban. Próbálom a GPS-t használhatóvá tenni, de az első hozzászólásban olvasható leírás nálam ott akadályba ütközik, hogy nincs sem A-GPS, sem EPO amit pipálhatnék, kizárólag a GPS. Nem tudtok valami megoldást? 4.1.2 van a ketyerén gyárilag.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
pmikloska #16228 üzenetére
pmikloska: A kezdeményezést jónak tartom, de ehhez ember kellene, amit szerintem egyelőre nem fogsz találni, mert túl szűk még a közösség ehhez.
Amit érdemes lenne kirakni, az a jelenleg felkapott típusok listája (Pl jelenleg a G2, G3, G2S, ThL W3+, W5, stb...
Emellett a magyarítás leírása is beleférhetne, és szerintem pl a Sanyesz.-Hungobongo féle repo is bekerülhetne, sokaknak segítene ez is.Üdv!
X. -
fPApi
őstag
-
Siffredi
senior tag
válasz
ZsoAce #16178 üzenetére
Szép az a G2S, nekem nagyon tetszik. Már korábban is írtam, hogy nekem jobban bejönnek a full érintőképernyős telefonok, amiken nincs alul-középen fizikai gomb. A szélén körbefutó króm keret (ami nincs a sima G2-n) pedig még rátesz egy lapáttal.
A kijelzője pedig nagyon szép, legalábbis a képek alapján. A másik kettőhöz viszonyítva szinte amoledes hatása van, annyira élénkek a színek. Tetszetős!
Viszont az ára és a mérete eltántorított. Szerintem 4"-es mérete ellenére nagy, nem sok különbség van a G2S és a G3 mérete között. Az ára pedig konkrétan nagyobb, mint a G3-é.
Ráadásul annyira új még a készülék, hogy nincs róla sok gyakorlati tapasztalat. Érdemes lenne szerintem várni még egy kicsit a felhasználók véleményét illetőleg.
Emiatt (és a hazai "támogatottság"
miatt én is rendeltem inkább egy G3-at.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
ZsoAce #16182 üzenetére
viszont érdekes volt a képernyő-összehasonlító teszt.
g2s-nek nagyon szép, kontrasztos, telt színű képe volt, a g3 olyan kis kimosott,fakó volt mellette...
(card brush: flash from card, wire brush:flash from pc stbstb... pár nap/hét kínai fórum guglifordítós olvasása után belejössz majd te is a chinglish nyelvjárásba)
-
ZsoAce
tag
válasz
Siffredi #15840 üzenetére
Mivel ezt ajánlottátok, rákerestem a Jiayu G2 és G2S különbségeire. Ha valaki még nem látta itt olvashat róla, esetleg kérnék véleményt is.
[link]A G2-re pár helyen Gorilla Glass-t írnak, de a G2S-re nem, ez az új OGS típusú egybe éritőpanel+képernyő gyártásából adódhat, gondolom sérülékenyebb is. Ráadásul az új panel 16:10-es arányú, még keskenyebb, a régi 16:9-es.
Itt meg a képernyőket mutogatják, hogy milyen szép az GS2 a G2-höz és a G3-hoz viszonyítva, de én csak azt látom, hogy a fekete feketébb.
[link]A színek szerintem mindegyiknél azonosak, de nem is nagy felbontású képek sajnos. Érdekes, hogy bár a G2S 1,2 GHz-en megy, a nagyobb képernyő miatt nem gyorsabb valami Rabbit run teszt szerint (én nem ismerem ezt), a G3 meg még lassabb, főleg a 3D pontértékben.
[link]Kérdésem: a fentiek alapján talán mégis jobb a G2? (1 GB RAM-al persze)
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Megjött a G2S-em, de használhatatlan számomra. Összevissza csinál mindent, pedig csak pár betűt akarok begépelni. Még egy weboldalt sem igazán lehet betölteni, egyszerűen mintha agybafőbe érezne gombnyomogatásokat. Találtam hozzá frissítést a bbs.ejiayun, de hiába regisztráltam arra a nyomorult kíniai oldalra, belép, de így is lakatos a letöltési link.
Nem tud valaki esetleg linket a hivatalos romhoz? (2013.01.09-es rom, elméletileg ezt a nyügöt is orvosolja) Persze a hivatalos weboldalukon tojnak kitenni. Nagyon felb@asz ez.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Terentius #15948 üzenetére
Attól függ:
Hardveresen full ugyanaz a kettő. A lényegi eltérések a két készülék között a formavilágban, anyaghasználatban és a méretben (4" vs 4,5") van. Na meg ugye a kijelző felbontás sem azonos. Játékban erősebb lehet a G2S, ha az a szempont. Ugye a fentiek tudatában a 2050mAh kontra 2750mAh aksi méretek is perdöntőek lehetnek. Nem is beszélve a tenyered méretéről, amitől nagyban függ a kényelmes használat. -
Terentius
őstag
Melyik éri meg jobban Jiayu G2S vagy G3?
-
upbuvar
tag
Köszönöm az itt talált rengeteg hasznos információt!
Ebéd után ültem le mindenféle elképzelés nélkül kétkártyás androidos telefont keresni, és pár perce már rendeltem is egy G2S-t a MiniDeal-től. -
-
Szego9216
csendes tag
Sziasztok!
Ma délután megérkezett az etotalktól a Jiayu G2S telóm!
Bekapcsolás után bejön ugyan a főképernyő,de ezt írja ki: "com.android.phone folyamat leállt".
Le Ok-zom,de ujra visszajön és nem tudom a telót használni.
Valakinek megoldás,ötlet?
Előre is kösz! -
Sir Riccio
addikt
-
Sanyesz.
őstag
Köszi a "bókot", de azért ne túlozzunk.
Én csak tovább fejlesztettem egy már meglévő vonalat, különös tekintettel a G3 ROM-jára.Más: Az alábbi mail jött most a minideal-től (nemrég volt téma a G2S):
hello,friend,
the model jiayu g2s mtk6577t 1.2ghz in stocks now
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html
Retina 2048x1536 capacitive screen android4.1 only 249.99$ via sg post -
Siffredi
senior tag
Engem sem zavarnak a fizikai gombok, csak jobban tetszik a telefon nélkülük. És konkrétan a telefon alján-közepén lévő gombra gondoltam, nekem nem jön be ez a "samsung design".
Ismétlem, nem a méret zavaró számomra, hanem hogy a "keret" hatalmas a kijelző körül. A lenti részt még elfogadnám a "gombok" miatt, de a felső rész indokolatlanul nagy, hiszen csak a hangszóró, és a led(ek) található(ak) ott...
Egyébként itt egy kép a "sima" és a G2S verzióról: kép Nekem jobban tetszik a gomb nélküli verzió, bár a króm kerethez nem ragaszkodnék...
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Telefon típus választása ügyében kérnék segítséget. Hónapok óta követem figyelemmel a topikot, és gondolkozok egy Jiayu G3-as vásárlásán. Viszont a mérete elrettentő, volt már 4"-es telefonom (Samsung Omnia 7), és sok esetben már az sem volt kényelmes.
Viszont most erősen elgondolkoztam egy Jiayu G2-esen, bár ott a hatalmas kihasználatlan hely nem tetszik a képernyő alsó-, illetve felső részén, nem beszélve a képernyő alján lévő samsungról "koppintott" gombról...
Az utoljára említett problémára jelentene megoldást a G2 új verziója, a G2S. Drágább, mint a sima verzió, de cserébe nincs fizikai gomb, csak érintőképernyő (nem beszélve a magasabb felbontású kijelzőről...).
Szóval a kérdésem a Jiayu tulajdonosokhoz szól: nem zavaró a kijelző alsó-, és felső részén lévő nagy hely, illetve nem teszi aránytalanul naggyá a telefont?
Kicsit félek a fizikai gomb minőségétől is, több tesztben is említettek valamit róla. Bárkinek van vele problémája (működési, esztétikai)?Azt hiszem, kb. ennyi tart vissza a vásárlástól, mivel ebben a méretben (4") nem találtam más említésre méltó telefont. Persze ha valaki tud, ne tartsa magában!
-
smkb
őstag
Bár még csak szemezgetek a dual simes mtk telókkal (főként az új jiayu g2s-el, tetszik a 4" és a 960*540 qhd) de mértem egyet a viszonyításképp NenaMark2-vel:
Onda V712: 1280*800, ICS: 35,3 fps.
-
tthom
senior tag
Úgy látom elkezdtek szállingózni a Jiayu G2S-ek.. Legalábbis Aliexpress-en egész sok van, meg a kicsi kínai a kezében is tartja.. Nem névtelen árusok, hanem sok gold, meg diamond.. 210dollár.. Bár most látom, h pre sale..
-
tthom
senior tag
válasz
csepelball #12297 üzenetére
Egész jó videót vesz fel.. Érdekes amúgy, hogy a kínaiak kamerát nem tudnak értelmeset rakni a készülékekbe.. Mármint minőségre. De gondolom megdobná az árát. Én most agyalok, hogy lehet megvárom a G2S-t.. De a sima G2 125 dolláros ára elég csábító.. Persze az 1Gb ramos abból is drágább, az vagy 160..
-
feca81
aktív tag
megjelent a Jiayu G2s presale teljesen jutányos áron
[link] -
orkester
őstag
Már a hivatalos oldalon is kint van az új Jiayu G2 (G2s, G2+, G2 plus mikor, hogyan nevezték): [link] - ha csak nekem új akkor bocs.
smilecat: Köszi, jó tudni ezt.
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
berigazek #2549 üzenetére
Sziasztok, visszajöttem szabiról! Jó sok hozzászólást kell majd még elolvassak!
/offA múltkor mikor a G3-ról szó volt, én is a G2-t emlegettem, hogy a youtube-s reviewkban egész jól nézett ki a képernyője...
De vagy ez az oldal ferdít, vagy tényleg van egy újabb, ahogy írjátok, "javított" változata, mert amire én emlékszem az 800x480 IPS képernyős volt.szerk:
Annak idején legalább 3 webshopban is leellenőriztem a speckóit.
Most viszont a fölöttem belinkelt táblázatban látok egy G2S-t, ez akkor biztos az az új lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest