-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
ZsoAce #16178 üzenetére
Szép az a G2S, nekem nagyon tetszik. Már korábban is írtam, hogy nekem jobban bejönnek a full érintőképernyős telefonok, amiken nincs alul-középen fizikai gomb. A szélén körbefutó króm keret (ami nincs a sima G2-n) pedig még rátesz egy lapáttal.
A kijelzője pedig nagyon szép, legalábbis a képek alapján. A másik kettőhöz viszonyítva szinte amoledes hatása van, annyira élénkek a színek. Tetszetős!
Viszont az ára és a mérete eltántorított. Szerintem 4"-es mérete ellenére nagy, nem sok különbség van a G2S és a G3 mérete között. Az ára pedig konkrétan nagyobb, mint a G3-é.
Ráadásul annyira új még a készülék, hogy nincs róla sok gyakorlati tapasztalat. Érdemes lenne szerintem várni még egy kicsit a felhasználók véleményét illetőleg.
Emiatt (és a hazai "támogatottság"
miatt én is rendeltem inkább egy G3-at.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
ZsoAce #16182 üzenetére
viszont érdekes volt a képernyő-összehasonlító teszt.
g2s-nek nagyon szép, kontrasztos, telt színű képe volt, a g3 olyan kis kimosott,fakó volt mellette...
(card brush: flash from card, wire brush:flash from pc stbstb... pár nap/hét kínai fórum guglifordítós olvasása után belejössz majd te is a chinglish nyelvjárásba)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Fogyjunk le!
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest