- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Szego9216 #15751 üzenetére
Nálam a ZP100-on volt ilyen eset,csak OK-ézni lehetett végtelenségig.
Recoveryből wipe data/cache,wipe dalvik,utána a rom újra telepítése úgy hogy újra letöltöttem és rámásoltam a kártyára,a kártyán az összes könyvtárat töröltem amit nem én csináltam(android,.dataviz,stb.),utána megint a wipe-ok és jó lett. -
mikrofon
veterán
válasz
Szego9216 #15755 üzenetére
factory resetet szerintem ne csináld. Az etotalkos ROMnál elszálhat. Valaki már irta ebben a fórumban...
Ha kezdő vagy, akkor írj, az etotalknak. MEgjött a telód, használhatatlan és fizettél az etotalkMOD ROM-ért. Küldjenek neked egy linket ahonnan le tudod tölteni, és egy leírást, mit kell csinálnod. Ha megírod még ma nekik, elképzelhető, hogy holnap délelőtt meg is kapod a választ, mert azt hiszem Ők dolgoznak szombaton is!
Addig pedig meg kellene próbálnod kicserélni az érintett apk-ot. Erre szerintem rövid időn belül kapsz segítséget a többi szakértőtől itt a fórumon.Még azt is próbáld meg, hogy úgy kapcsolod-be hogy nem raksz bele SIM kártyát és így mi történik?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest