- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gwent1
tag
Szép estét
Most érkezett meg a jiayu g2s telefonom. Még nem volt időm a fórumot végigolvasni ezért kérem aki tudja hogyan lehet kiiratni vele a telefonszámom írja meg, mert senki nem tudja, hogy én hívom :-( Ígérem később végigolvasom a fórumot már csak a magyarítás miatt is. :-) Köszönöm Ákos -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Olyan embert keresek akinek van Jiayu G2s szilikon tokja.
Ha van itt ilyen akkor írjon nekem egy privátot. -
gabor#
tag
Kezdek belezavarodni az UMTS frekvenciákban, ezt mutatja a Jiayu G2S - nincs is 2100?
[link] -
petymeg
addikt
A Jiayu G2 és G2S telefonok hátlapja, akkumulátora, silikon és egyéb védőtokja azonos? Én úgy látom fotókon, hogy csak a home gombnál van fizikai eltérés a különböző verziók közt... Méretek, egyéb kezelőgombok, lukak ugyanott vannak.
-
kisbuba
tag
Sziasztok!
Valaki már probálta a JIAYU G2S-t és egy pendrive-ot összekötni?
Felismerik egymást és lehet pendriveról filmet lejátszani, illetve oda vissza másolgatni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
janakbacsi
őstag
válasz
Simon02 #21505 üzenetére
akkor most már csak azt nem értem, hogy akkor ugyanerre a laptopra ugyanezzel a win7 64 bites op. rendszerrel, hogyan tudtam feltelepíteni a másik jiayu telefonom a g2s drivereit? mert azt minden probléma nélkül meg tudtam csinálni. akkor próbáljam ki egy 32 bites win7-re felrakni a drivereket?
-
gabor#
tag
Annyire bejött a Jiayu G2S, hogy máris vágyom egy nagyobbra
Nem tudom meddig érdemes várakozni, Zopo 810 már van, Thl W8 is vagy várni Jiayu G4 esetleg Umi X2 -re ? Nagy dilemma
van china gsmarena adatok összehasonlítására?
-
Van itt G2S tulaj? Írna pár szót a sebességről, minőségről, stb?
-
PeMi#13
csendes tag
Sziasztok!
A G2S-emen futottam bele abba, hogy az ékezetes betűk helyett bizonyos appok (pl. a zene lejátszó) kínai betűket tesznek be. Erre van valami megoldás?
-
bigrock
addikt
A Jiayu G2S nálam GPS-ből elégtelenre vizsgázott... Nem lát kb. egy darab műhódot sem. Próbáltam az 1. hsz szerint okosítani, de kb. annyit ért, mintha egy politikust próbálnál igazmondásra megkérni... Van valakinek mentő ötlete?
-
petymeg
addikt
Ennél a G2S-nél hol van a "Fiókok és szinkronizálás" menüpont a beállításokban, ahol pl a facebook-ot lehet beállítani? Meg hogy lehet a telefonkönyvet a fb profillal szinkronizálni?
Közben rájöttem...
-
petymeg
addikt
Üdv!
Megjött ma a tmallboxtól negyedikén rendelt G2S telefonom! Eddig tetszik, bár még csak a kicsomagoláson vagyok túl.
-
janakbacsi
őstag
megérkezett a minideal-től a második jiayu g2s, ami a barátomé lenne. egy kis probléma van csak vele. nem lehet bekapcsolni és tölteni sem. kérhetek a szakértő uraktól valamilyen ötletet?
-
bigrock
addikt
Piros pont a minideal.net-nek: A két hete rendelt Jiayu G2S megérkezett, a csomagoláson a felirat: "Home and garden, 10 USD"
. Teszt következik, majd feltolom, ha kész.
-
Saccco
nagyúr
válasz
petymeg #20823 üzenetére
Esetleg ez: Jiayu G2S - "unofficial forum"@xda
(#20822) levi.hungary:
Mondtam, hogy csak várnod kell. A Paypal dispute-al az a baj, hogy a Paypal "meghúzkodja" azt, aki ellen indítják. Nem csoda, hogy le akarnak húzni. Ennek ellenére régebben nekem dispute-nál is visszaadták a teljes összeget (nem telefon volt). (Írtam korábban privit.)(#20825) kamillo67:
Reméljük a legjobbakat. (privi) -
CapBalu
csendes tag
válasz
petymeg #20708 üzenetére
Lehet majd lesz még ilyen, de egyenlőre nem úgy tűnik... A Sony most nagyon a Csúcs modellekre ment rá...ahogy Én látom... Néztem Én is a G2S-t...de Nekem nagyon a Samu-ra hasonlít és Nekem most valahogy az nem jön be... Bár Spec. terén igen jónak tűnik a G2S...
Én most az Acer Liquid Galant Duo és az Alcatel OT 997D Ultra-t nézegettem és a Lenovo a660-at ami ugye IP67-es szabvánnyal is bír! A Lenovo tetszik is, de nem értem miért hagyták le a kamera mellől a villanót...Nem hiszem, hogy nem fért volna el vagy nem fért volna el az árban... Nekem az jól jönne, mert viszonylag sokat használom...
-
Geree
senior tag
Jiayu G2S GPS antenna update:
az "új antennát" meg még tesztelem, mert vagy leárnyékolja a fém kerete a telefonnak, vagy vmi interferencia van a dologban mert ahogy közel teszem a telefonhoz..(pl. ráragasztom a hátuljára) drasztikusan csökken a jel megint...
sajnos a héten nem valószínű, hogy lesz időm vele foglalkozni..ps,: EPO es AGPS is be volt kapcsolva de az csak az elején a műholdak megtalálását gyorsítják...jelen nem változtatnak.
-
Sziasztok,
tud valaki itthoni vagy EU-n belüli boltot, ahonnan lehet G2S-t rendelni? Garancia és számla miatt fontos lenne.
-
bprubin
tag
A Jiayu G2S tulajoktól kérdem,hogy eddig miért nem hoztatok létre külön topikot a készülék számára,ahol minden fontos link megtalálható a romolással,rootolással stb. kapcsolatban?
-
buca84
őstag
válasz
instantwater #20759 üzenetére
g2s = Jiayu G2S
-
-
Terentius
őstag
A gorilla glass és az OGS között mi a különbség?G2S-en utóbbi van.
-
gabor#
tag
Hello,
Most kaptam meg a G2S -t minideal -től de olyan mintha a GPS egyetlen holdat sem látna. Próbáltam az eslő hsz alapján de más a menü 4.1.2 alatt (nincs EPO) és YGPS alatt sem lát egyetlen pöttyöt sem. Mit próbáljak?
köszi
Gabor -
Pítőr
aktív tag
válasz
djnice #20677 üzenetére
Az Epic Citadel nem függ a magoktól, illetve azok órajelétől, mivel én kipróbáltam RK3066-os tableten, és 2x1,6GHz-en uagyanazt produkálta, mint 2x0,6GHz-en!
(#20670) Terentius, (#20684) FalconKnight:
g2s:
Benchmark Results
Average FPS: 37.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High PerformanceBenchmark Results
Average FPS: 29.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High Quality -
janakbacsi
őstag
g2s epic results:
ave. fps 36,7
res: 960x540
perf. level: high -
FalconKnight
aktív tag
Esetleg valaki egy G2S epic citadel? Csak a teljesség kedvéért.
-
Geree
senior tag
Jjiayu G2S GPS antenna fejlemények...
Rájöttem, hogy a 2 csatlakozó közül csak a felsőt kell (lehet) használni, ha rövidre zárom a kettőt, rosszabb a jel, ha csak az alsót kötöm be, abszolut 0.
Így egy 6cm-es dróttal sikerült 5m-es pontosságra javítani a jelet, fix pár másodperc alatt..már csak az a kérdés, hova fér ez a drót a készülékben -
paolinho
őstag
válasz
Terentius #20547 üzenetére
Tegnap fogtam a kezemben egy G3-at. Beszarás gyönyörű képe volt (de komolyan), és a gyorsaságával sem volt gondom. Nekem egy ici-picit nagynak hatott - bár ez megítélés dolga -, és én ezért is próbálkoznék a G2S-sel, remélve, hogy a hatás ugyanaz maradna. Mondjuk filmet biztosan nem ezen/ezeken a kütyükön néznék (még hosszabb repülő út közben sem), amikor sz.ért-h.ért vannak 7, vagy 10 coll-os tabok, amik ebben a tekintetben sokkal jobban kiszolgálnak. Szóval engem a Jiayu meggyőzött.
-
gabor#
tag
válasz
janakbacsi #20489 üzenetére
nekem is ez van hétfőn megyek sim cserélni a vodához
(8 nap alatt jött meg a G2S minideal -től)
-
Terentius
őstag
válasz
pazirezz #20539 üzenetére
4 éve van Nokiám és már unom.Szeretnék váltani androidosra és ezek a kínai telók megtetszettek a 2 sim,ár-érték stb. miatt.Nem még nem teszteltem egyet sem,de több tucat youtube videót megnéztem róluk működés közben.
hevizms: Nekem tetszik a G3,de én úgy láttam az összehasonlító videókban,hogy a 720p már sok neki akár játékban akár videóban a G2,G2S-el szemben,de javíts ki ha tévedek. -
Terentius
őstag
válasz
#40993792 #20533 üzenetére
Nekem azért tetszik a G2S,mert ugyan nem HD de nem is WVGA mint a G2.Ergo kompromisszumként úgy gondolom,hogy ezen a felbontáson talán még megbirkózik HD videóval meg játékokkal is.A G3 lenne a legszimpatikusabb de az SGX531-et nem HD-hoz találták ki sajnos.Tesztek alapján nem sokkal erősebb az Adreno 200-nál ami valljuk be a legalja.
-
Terentius
őstag
Csak én látom úgy,hogy sok a gond a G2S-el?GPS,kijelző,sim stb.
-
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Látom, más is érdeklődött már, én is megtenném, hogy Jiayu G2S-re van magyarításra megoldás?
Megköszönném, ha valaki segítene. -
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #20491 üzenetére
bármilyen romot rakok a jiayu g2s-re a sim kártyák behelyezése után ez fogad: process com.android.phone has stopped és nem tudom használni a telefont. érdemes lehet visszaküldeni? vagy lehet rajta segíteni valahogy?
-
janakbacsi
őstag
megérkezett a g2s de nem tudom használni. betettem a két kártyát és process com.android.phone has stopped fogad és csak okézni lehet. mi lehet a gyógymód? érdekes hogy előtte egy másik kártyával, csak eggyel tudtam használni.
-
Terentius
őstag
Szerintetek a Jiayu G2-re lehet JB-t varázsolni?Mert különben marad a G2S.
-
bprubin
tag
Van valakinek Jiayu G2S-hez magyarított rom-ja?
-
slezakimi
senior tag
Na király
Tegnap rendeltem a minideal.-ról egy Jiayu g2s.-t. Mára out of stock.
Ilyenkor mi a tapasztalat nekem még küldik?Tegnap mikor rendeltem még volt,jött is mail,hogy küldik majd a linket amin követhetem.
Vagy várhatok mig lesz raktáron? -
Geree
senior tag
na ma-holnap kicsit széttúrom a G2S-t, megnézem a GPS antennát, hogy érintkezik, hogy sem..ugyanis arra kellett rájönnöm, hogy a jel piszok gyenge még hasonló kínai telefonokhoz képes is..
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok
Mondjatok már egy helyet ahonnan aránylag biztonsággal tudok rendelni egy Jiayu G2S.-t
Aliexpresszen rákérdeztem két fickónál,válaszra se méltattak.
Ezektől a kedvem is elment.
Vagy ha van valakinek eladó azt se bánom
Köszönöm a választ előre is -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Az létezik,hogy két fószernak is irtam Jiayu G2s ügybe Ali.-n és sz..ik válaszolni?
üdv -
Terentius
őstag
válasz
sasa311 #20269 üzenetére
Dobj rá egy tízest.
Most én is dillemában vagyok,mert az új 4 magosak érdekelnek,de még nincsenek a 2 magosak meg így már nem olyan vonzóak.Nagyon bejön a ZOPO 810/Hero 7500+ és a jiayu G2S is.Jiayu kb 180$ minidealen,a H7500+ meg 210 $.De utóbbiról youtube videón kívül mást nem láttam még.A jiayutól meg a sok kijelző probléma miatt tartok. -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! vásárlás előtt állok, ezeket néztem ki:
jiau g2s
Jiau g3
Thl w3+
N7300
Melyiket ajanljatok? Tapasztalatokat tudtok írni róluk? -
dhgm
tag
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-re melyik romot érdemes felrakni? vagy nyugodtan használható az eredeti amivel szállították?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
banderasz77 #20124 üzenetére
Amikor (kb. 1 hónapja) azon töprengtem hogy a Cortex-A9 -es JY-G3 után miben lesz fölfedezhető hogy a
G4-es négy magos SoC-ja (az mt6589) viszont Cortex-A7 -el van építve, akkorazt a választ kaptam smkb őstagtól hogy
""Legnagyobb eltérést a gpu esetén fogod észrevenni. Az SGX544 köröket ver az SGX531 ultrára. Nem egy kategória (főleg a 720p (HD) felbontású telókhoz jön jól). CPU teljesítményben annyira nem biztos, hogy lesz látványos különbség, mivel azonos órajelen az A9 kb 30%-al gyorsabb, mint az A7 (viszont ebből 4 lesz), (és az mt6577 1,0GHz-n megy a mt6589 1,2GHz-n megy) és nekem a G2S-nél is(amely mt6577T-urbós: azaz 1,2GHz-n megy), észrevehetetlen bárminemű cpu erő hiány, ha tehát erősebb is lenne összességében a cpu, nem tom észre lehetne e venni... viszont a 28nm és az A7 egyébként is alacsonyabb fogyasztása miatt, jobban fog valószínűleg gazdálkodni az akkuval, mint az MTK6577..""
-
Terentius
őstag
válasz
banderasz77 #20098 üzenetére
Nekem is tetszik a G2S,de jelenleg valóban csak akkor érné meg ha 150-160 köré esne az ára
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Szemezek egy Jiayu G2S telóval.
Tudtok javasolni olyan helyet ahonnan nyugodtan rendelhtek.
Néztem a Jiayu.-nak van saját online shopja.
De nem tudom honnan kéne rendelnem.
Akinek esetleg van ilyen megosthatná velem a tapasztalatait.
Köszönöm. -
laca112
tag
Sziasztok!
Ezt kaptam ma a minideal-tól,hátha valaki hasznát veszi:
Dear Customer,
new promotion for jiayu g2 512m,jiayu g2 1gb and jiayu g2s
http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g2-mtk6577-ram-512m-smart-phone.html (jiayu g2 512m 129.99$ can get 2battery+wall charger+free silicone case)
http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g2-mtk6577-ram-1gb-smart-phone.html(jiayu g2 1gb 159.99$ can get 2battery+wall charger+free silicone case)
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html(179.99$ for 2battery+silicone case+screen protector,jiayu g2s the discount code is AB11ED)
http://www.minideal.net/9-7-novo9-spark-firewire-quad-core-ips-retina-2gb-ram-16gb-dual-cam-tablet-pc.html(9.7inch ainol quad core spark only 239.99$)
-
-
piny
tag
Sziasztok!
Ezután rendelőknek infó:
Múlt héten rendeltünk egy Jiayu G2S telefon, ami a mai napon meg is jött. http://www.mixeshop.com/ -rol rendeltük, semmi gond nem volt.
20130108 keletezésű ROM volt rajta gyárilag, ami kapásból hibásnak bizonyult (SIM kártya behelyezése után, akadt illetve crashelt a telefon (com.android....)) Ha kivettük a kártyákat, illetve csináltunk egy factory reset-et, eltűnt a hibaüzenet, de a kártya behelyezése után újra előjött.
Egy gyors CWM illetve egy főzött ROM felrakása megoldotta a helyzetet (ebben viszont nincs googla play)
Kérés/kérdés:
Mi a mostani kurrens normál, mindennapi használatra szánt legjobb/stabilabb ROM ? (link?)
(Nincs kedvem/időm átturkálni, próbálni 1001 félét...)
Semmi extra igény: stabil legyen, menjen rajta a google fiók szinkron, google play, és ha lehet magyar legyen (ha van ilyen...). -
gabor#
tag
Bedőlt G3 rendelésem után G2S -re vetődnék. Van esetleg tippetek, most honnan rendeljek?
-
Geree
senior tag
válasz
Sanyesz. #19747 üzenetére
Én ha más embernek válaszolok aki az utolsó hsz-em után írt, azt új hsz-ben írom, hogy észre is vegye a válaszom. Ismerem az alapelveket, de köszönöm, hogy szóltál. Nincs kedvem vitába szállni veled ezen, nézd vissza Te magad a saját hozzászólásaidat
köszi.
On:
Most látom, hogy a Pandánál is lehet kapni, méghozzá egész jó áron, akit érdekel: JY G2S -
Geree
senior tag
válasz
gabor# #19741 üzenetére
jobb, mert kisebb.. ez volt az elsőrendű cél, felbontásban mégis jobb, mint a G2. Szerintem méretre full ugyanakkora mint a G2, bár most nem tudom összehasonlítani. A G2S gyorsabb es stabilabbnak _tűnik_ eddig mindegyiknél..bár lehet csak a 4.1.2 miatt van...
Sanyesz.: köszi, erre nem jöttem rá, így valószínűleg egyszerűbb
-
Geree
senior tag
Gyors review fel napos Jiayu G2S hasznalat utan.
(az elso csalodas, hogy nem kisebb-vekonyabb, mint a G2)
Ennek ellenere, szerintem az eddigi legjobb kinai telefonom (amik eddig voltak: Zopo ZP500, G2 1 magos, G2 2 magos, G3)
-Wifi - gyors, eddig ugy tunik stabil.
-Kijelzo hiba nincs, a remegeses hiba sem
-Antutuban 7270 pontot porgetett
-GPS-szel volt szivas, az elejen az istennek sem akart jelet talalni, mintha AGPS-rol nem is hallott volna..es ebben a 4.1.2-es romban nem is lehet menubol ki-be kapcsolgatni az EPO-t es az AGPS-t
/etc/gps.conf sem segitett, de az MTK Engineering tools igen. Mobileuncletools-on keresztul elertem az ENG modot, es ott lattam h. az APS es az EPO is ki van kapcsolva. Bekapcsolas utan letoltotte a adatokat es lam-lam...10mp-en belul talalt fixet, most 11 muholdbol 9-et hasznal es belotte 15m pontosan, szoval utolag jar a 4-es fole
-iranytu is mukodik, kalibralas utan egesz megbizhatoan
-kamera turheto...nem egy dslr, de kiai mobiloktol megint csak az egyik legjobb amit lattam eddig
-Akksirol meg nem tudok nyilatkozni...de egyelore nem latok kosza, haszontalan wake-lockokat.
-Google now is teljesen jol mukodik...fejlodik a magyar hangfelismeres is
elso korben ennyi... -
petymeg
addikt
válasz
sasa311 #19695 üzenetére
Bocs hogy beleugatok... Tudom persona non grata vagyok itt.
Engem egyvalami miatt gondolkodtatott el egy G2S vásárlása mellett, az pedig a dula sim kezelése, viszonylag erős hw mellett. Amúgy nem vennék kínai telefont, kivéve a Meizu és a Xiaomi gyártmányait, ha kapni lehetne őket az EU-ban vagy MO-n. De aztán elment a kedvem az egésztől a sok "anomália" miatt.
Ha a dualsimet leszámítjuk, akkor szerintem baromira nem éri meg Kínából rendelni telefont. Rizikó a köbön... Remélem, hogy lesz alternatíva dualsimes telefonok terén, magyarán vagy MO-n elkezdik forgalmazni a kínaiak a ds telefonjaikat szervíz, vevőszolgálat támogatás mellett, vagy a már itt lévő brandek letesznek az asztalra használható ds telefont, nem csak low-end kategóriást. Ha nem így lesz, marad a két telefonos szenvedés számomra. -
Dominó85
addikt
válasz
sasa311 #19672 üzenetére
Sláger termék ez tény, de rájöttek arra szerintem, hogy a G2S kisebb méretű és felbontású kijelzővel jóval komplexebb és erősebb SoC-ot képez a G3-nál. Tévedés ne essék, nem a G3 ellen szólok (imádom az enyémet).
fateless
Én sem értem, mikor megvettem tőle a telefont, olyan boldognak és alapjáratban vidám embernek ismertem meg. Erre itt a fórumon nem veszi a lapot (viccet jelen esetben). -
Geree
senior tag
2013.02.28
11:22 Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
kis szerencsevel meg ma megjohet... - (G2S - ha megjon irok egy rovid beszamolot..) -
sasa311
veterán
válasz
madrac #19623 üzenetére
Ne hidd, hogy olyan rosszak ezek a képernyők. A YG3 kijelzője például kifejezetten versenyképes bármilyen másik márkás telefonnal a piacon. A G2S pedig elvileg ugyan ezt a panelt használja.
Nem tudom mennyire vagy otthon a gyártás világában, de egy pillanatig ne hidd, hogy pl.: a Sony gyártása úgy működik, mint a filmekben, hogy szuper titkos műhelyekben az utolsó csavart is ők tervezik és gyártják. Nagy frászt. Minden gyártó a piacról dolgozik. Ezekben a "kínai" csodákban pl. kb. csak a memóriamodulok, a GPS/wifi/BT és egyéb kisebb chipek és a műanyag ház a kínai gyártmány. Az "alap" chipset + processzor kombók és a kijelzők max. a nagyon olcsó belpiacos készülékekben kínai gyártmányok.
Örök érvényű igazság:
A kínai NEM TUD és nem is akar high-tech alkatrészt gyártani. Inkább megveszi, majd legyártja olcsón azt, amit tud (pl. egy Sony full alu ház megmunkálása és anyagára kb. 1000 ft költség, míg egy fröccsöntött műanyag ház kb. 150 ft. A Sonyban lévő vaku led 5$, míg a kínaiban lévő "vaku" led 0,2$ - cserébe nincs fényereje.) azt megcsinálja és kész, ennyivel olcsóbb a telefon, illetve nem fizetsz a brandért. -
Terentius
őstag
plussz a G2S 7500 körüli antutu pontszáma jóval az xperia p 5000-re felett van.Persze én is csak a netre hagyatkozok mert sose volt androidos telom.De a téma érdekel mert tervezek beszerezni egyet.Nekem is a G2S a szimpatikus.A G2ben nem tetszik a wvga felbontas kulonben jo lenne az is.Bar nem tudom a qhd meg a +200mhz meger-e 30-40 dllar plusszt?!
-
petymeg
addikt
válasz
sasa311 #19609 üzenetére
A G2S se GG, az etotalkon rákérdeztem, hogy konkrétan az e, azt írta a koma hogy scratch resistant... Pont mint az Xperia P...
OK elfogadom, hogy nem sokkal jobb a P, nagyjából pariban vannak... viszont van itthon szervíze. Szerintem ez is lényeges kérdés.Ezt az ÁFA megúszós dolgot én, mint jogkövető állampolgár nem tudom értelmezni...
-
sasa311
veterán
válasz
petymeg #19605 üzenetére
Már ne is haragudj, de az Xperia P, ha nem sokkal, de egyértelműen egy MTK6577 platform alatti teljesítményt nyújt:
A GPU ha jól dereng ráadásul ugyan az a két telefonba ( mali 400 ), ergo grafikai teljesítménybeli különbségről sem beszélhetünk.
A legdrágább G2s (?) tudtommal gorilla glass (sony természetesen nem az), de ha ez neked nem kell, akkor 130 $-ért is van sima, ám dual core-os G2 plusz (?) néven.
Arról ugye nem is beszélve, hogy G2S android JB, Xperia P pedig 2.3....
És akkor még az 1300-as aksiról nem is beszéltünk.2 dologba jobb, a sony:
- kamera
- full alu házEnnyi. Minden másban alul marad, nem dual sim, nem gyorsabb, nem modernebb.
szerk:
Ha itthon veszel Sony-t azért is el kell menni valahova vagy ki kell hozatni (ergo itt is van szállítás), ill. itthon semmi esélyed sincs megúszni az ÁFÁ-t, kínából legalább 50% van -
petymeg
addikt
válasz
tvamos #19601 üzenetére
Annyira azért nem szaré'-húgyé'... Én kiszámoltam, a Jiayu G2S a legolcsóbb helyről is 65.000 Ft-ba kerülne, tokkal vonóval, úgy, hogy bizonytalan a garancia érvényesíthetősége, nincs igazából sw támogatás, meg azér' nem egy ismert márka, legalábbis itthon.
Ennyiért Xperia P-t lehet kapni, egy év garanciával, ráadásul mindenben szarrá alázza a G2s-t, igaz csak single sim-es... Szóval nem is annyira olcsó Kínából telcsit rendelni... -
upbuvar
tag
válasz
devast #19572 üzenetére
A hárombetűs navi esetében az 5 műholdas pontosság kiváló.
Felhoztam az autóból a kizárólag navigációra használt Wayteq X820-at, indítás után 64 másodperccel volt meg az 5 műholdas kiváló pontosság.
Ezek a tények a mi lakásunk erkélyén tesztelve.
Ezután még inkább megfelelőnek tartom a G2S GPS-ét. -
upbuvar
tag
válasz
petymeg #19541 üzenetére
Jiayu G2S
Nem használom rendszeresen a GPS-t, de most (csak miattad) csináltam egy próbát.
Napok óta nem volt bekapcsolva a jól ismert 3 betűs app, az előbb az erkélyen (ami fölött Lindab lemezborítású tető van) 73 másodperc alatt talált kiváló pontosságú (5 műhold) jelet.
Ez nekem több, mint elég egy telefontól.
Eddig egyébként minden tekintetben maximálisan teljesítette az elvárásaimat, csak ajánlani tudom! -
janakbacsi
őstag
a jiayu g2s-hez létezik magyar nyelvű rom?
-
petymeg
addikt
A gyenge GPS miatt az XDA-n is lebeszélnek a G2S-ről...
-
smkb
őstag
válasz
petymeg #19466 üzenetére
Én ha azzal szeretnék navigálni, akkor kb félnaponta vagy sűrűbben, 3G-t be kellene kapcsolni (ezért aztán nem is használom navigációra, mert egyébként sem túl pontos), az első pontban leírtakat véginyomkodni. Nem tartós. Ki be kapcsolhatom bárhányszor, az nem gond, hanem időfüggő. Fél nap után meg sem mukkan. Bezzeg a sima 5 colos samum... ott semmi nem kell, dupla olyan jelerősséggel látja a holdakat mint a G2S. Jobban mint a Wayteq navim.
Akiknek jól működik, ott az a gyanúm, hogy a folyamatosan bekpcsolt 3G-nek köszönhetően a háttérben frissítgeti magát az agps.
-
petymeg
addikt
A G2S tényleg eldobálja a műhold jelet? Az XDA-n többen is panaszkodnak erre. Nekem fontos a megbízható GPS, mert évek hosszú sora óta telefonnal navigálok...
-
petymeg
addikt
Én is azzal nézegettem, amúgy, de ha lenne rá kiforrott megoldás, root-ra, romcserére, akkor megoldanám és vagy 30 dollárral olcsóbban lehetne megvenni (etotalk az egyik legdrágább)
Az előző telefonomat (htc dhd) állandóan mókoltam mindenféle főzött rommal, igaz annak elég nagy rajongótábora van az xda-n, így segítség is van meg hetente új romok.
Ennek a G2S-nek nincs, nem találtam semmilyen használható infót.Cappa 72
És root után ha sikerült, akkor cwm recoveryvel lehet ugyanúgy feltenni az új romot mint pl a dhd-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest