Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Nyomtató topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Én is azzal nézegettem, amúgy, de ha lenne rá kiforrott megoldás, root-ra, romcserére, akkor megoldanám és vagy 30 dollárral olcsóbban lehetne megvenni (etotalk az egyik legdrágább)
Az előző telefonomat (htc dhd) állandóan mókoltam mindenféle főzött rommal, igaz annak elég nagy rajongótábora van az xda-n, így segítség is van meg hetente új romok.
Ennek a G2S-nek nincs, nem találtam semmilyen használható infót.Cappa 72
És root után ha sikerült, akkor cwm recoveryvel lehet ugyanúgy feltenni az új romot mint pl a dhd-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest