Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
Jim Tonic #21231 üzenetére
En kerek egy napig teszteltem a telefont, aztan sikerult elcsesznem, kuldhetem vissza szervizelni.
Jo minosegu, az anyaghasznalat meg az osszeszereles is jo, nem recseg vagy ilyesmi.
Kijelzoje nagyon franko, szep elenk szinei vannak a sony xperia lcd-hez kepest. A zenei kepessegek se rosszak poweramp-pal meg egy bt-s se mw600 fulessel.
Sebesseg: nem akadozik az alap ui se, de en felraktam ra novat, azzal is gyors. Akadozas akkor volt, mikor egy hd videot neztem es mx playeren es beletekertem ideoda huzogatassal, na az kiakasztotta, a sonynak ez meg se kottyan.
Nem tetszett: a hang jatek kozben pl. a real racing 3-nal iszonyat torz. Meg nalam a gps se mukodott primoval, bar az 1 hsz-ben leirt ceremoniat nem csinaltam vegig.Valakinek van szervizes tapasztalata a tmallboxnal? Vissza merjem kuldeni vagy javittasam itthon?
-
kisteri
csendes tag
válasz
Jim Tonic #20774 üzenetére
Hello,
http://www.efox-shop.com/ ez egy Német oldal lehet Kínából és Németből rendelni. A termék kódot kell nézni ha az első két betű VD, akkor Németből jön vámolva EU-n belülről, ez kicsit drágább de neked már semmi dolgod csak átveszed és használod(ja és 3-4 nap alatt itt van) ugyan úgy ha garis problémád van sokkal gyorsabban megoldódik. -
Rawulf
őstag
válasz
Jim Tonic #20787 üzenetére
Persze, hogy kellemetlen ha vissza kell küldeni a készüléket, vagy az alaplapját, de ilyenkor általában cserélnek és nem mókolnak, de ha már egy-két vásárláson túl vagy, akkor érezni fogod, hogy az az egy-két visszaküldéshez képest, még így is jól jártál.
Persze nem igazán a garanciához tartozik, de pl. ugyanúgy lehet vásárolni kijelzőt, ha gond van (sőt néha könnyebb is egy márkásabb kínaihoz, mint egy EU-ban megszokott gyártó termékénél). -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 3D nyomtatás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest