Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
laca112
üzenetére
Helló,
Az se biztos, hogy rögtön fel is adják! Nyaggatni kell őket állandóan.
Én úgy kaptam minideal-től a telót, hogy az egyik akku rossz volt, és hosszas huzavona után ígérték csak meg, hogy küldenek egy másikat. Aznap jött tőlük egy email, hogy sorry, de nincs raktáron, majd 2 nap múlva. Ezután eltelt több mint 1 hét mikor rákérdeztem az oldalukról írt üzenetben, hogy akkor mi van, feladták akkor? Mert semmi infót nem kaptam azóta tőlük. Meg még más problémákat is bele írtam az üzenetbe (gyengébb gps, piros kamera fotók). Erre 3 nap alatt se válaszoltak. Utána Skype-on húztam ki kínkeservesen Tony-ból, hogy most adták fel a legutóbbi vasárnap... Hálistennek ezután 1,5 hét alatt ide is ért HK postával. Többi problémára azóta se kaptam választ tőlük, hiába kérdeztem skype-on is és honlapról küldött üzenetben is... -
-
sasa311
veterán
válasz
laca112
üzenetére
Nekem volt 2000+-om, ha a kollégádnak elég a kis akku (max. 2 nap ha keveset használja, de ha netezik meg GPS-t használ szigorúan 1 nap) akkor jó választás.
Van a HERO-ból 5i kódnevű is, azt ne vedd semmiképp, olyannal is találkoztam, sok szempontból rosszabb, mint a 2000+ de semmivel sem jobb.
Mondjuk 150$ körül van most, az 35K + ÁFA ha úgy esik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kösziii
Sima posta, gondolom egy hónap alatt ér ide