-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #94633 üzenetére
Nagyon jó developereink vannak, ez mindenféleképpen hosszú távon is jot jelent ez. Lasd 5.0.2 Lollipop. ^^
Csupan kisereltezesbol lebeg elöttem a v5MAX mint opció de félek.
RVR400: G2F is korrekt opcio, jelenleg 30-ba megáll ha az a design,méret jön be. Baratnénak ugye avvan.
Kicsit örülök hogy ellopták az F1-et...
-
-
steve1977
tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Szia Laza! Abban teljesen igazad van, hogy a ZTE gyári support sokkal jobb a Jiayu hivatalos támogatásánál. Annyit szeretnék csak megjegyezni e témában, hogy egyfelől a ZTE jóval nagyobb gyártó (és nem csak okostelefonokat gyárt), így szerintem bőven több erőforrást tud a támogatásra fordítani. Másrészt az elmúlt hetekben úgy látom, hogy a Jiayu is próbálkozik, a gyári honlapon külön letöltőoldalt nyitottak [link] , ahol a hivatalos KitKat frissítések elérhetők, december elején felléptek a facebookra is, ahol reagálnak a kérdésekre. Bár még tényleg gyerekcipőben jár, de legalább elindult a gyári support, én szurkolok nekik
Amúgy, ha a ZTE gyártana 4.5 colos, fémvázas telefont, és olyan szépet, mint a G5S
akkor a support miatt azt választanám. Üdv: István
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Ja, hat majd beszeld meg cappaekkal hogy hagyjak abba a gyari romok pucolgatasat, meg foldozasat mert az nem support hanem bullshit. Nekem sem lenne magyar nyelv a telefonomon ha nincs mogotte kozosseg, mert frissites ugyan volt, de angol es kinai nyelven.
Jiayu.es-en talaltam amugy 4.2-t.#94385: azert a huawei nem egy dzsunka gyarto.
-
RBJ
addikt
válasz
Laza... #94255 üzenetére
Megjegyzés szint volt, kicsit megnéznéd a mottóm vagy mi akkor rájönnél nem telefonsznobbuzi vonalat képviselem.
Csak most hangosan gondolkodok, hogy cserélnék de nem egetverően fontos. Inkább égeti egy kis pénz a zsebem. Nekem a telefon munkaeszköz és telefon.
És pont azért kaptam fel a leagoo ra fejem mert ár érték arányban ott van. se több se kevesebb. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Laza... #94177 üzenetére
A Coolpad F2 CyanogenMod11 -jéről emitt fent hungobungo informatikus hozzászólása
ez vala:"Az indiai Micromax is árusítani fogja, saját brandet indított neki: ( http://yuplaygod.com )
Január 13-tól fogják kiszállítani, gyári CM11-gyel (!)."Az FDD-LTE 800MHz-es sávja (B20) a mostani 64bites MTK SoC-okban (6752 (8mag) 6732(4mag))
egy (nekem is) fontos kérdés:Példul most jött ki ugye piacra a Meizu M1 (Blue Charm)Note, és emitt fent néhányan azt mondják nincs B20.
NADEha esetleg mégis maga a soc integrálva tudja, illetve tudná, akkor a webshopos,facebookos Üfsz. negativ közlések csak tudatlanságból fakadnának.. (Pl. a JY-S3 (mt6752)kínai adatlapján szerepel B20)Talán Tjb007 fórumtársat a SoC-kisokost kéne faggatnunk hátha ő tudja?
Boldog Karácsonyt!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Laza... #94177 üzenetére
"Kijelenteni valamiről hogy 100% lesz CM rom, az elég nagy bátorság"
Sajnos így van... a Snapdragon XXX SOC nem garancia erre csak nagyobb esély, a Vibe Z-nek kb 1,5-2 hónapja adták ki csak a forráskódját idáig semmi sem volt rá (pedig már kifuttatják), nem rég csináltak egy béta miuit de idáig egy kolegáról tudok aki kipróbálta annak Hardbrick lett a vége
-
Dodocs
csendes tag
válasz
Laza... #94013 üzenetére
Már kérdeztem mi a teendőm ilyenkor. Azt mondta, hogy ez szoftveres gond, próbáljam megoldani. Adott néhány linket ahol érdeklődtem, de csak MTK-s procival foglalkoznak. A Qualkomm-ra azt mondták fizetős frissíteni, meg hogy utána kell nézni, meg majd..... Ha segíteni tudna valaki, el is vinném hozzá akárhová. Csak az a baj, hogy a telót nem tudom használni pedig nagyon kellene.
-
Dingle
tag
válasz
Laza... #93642 üzenetére
A kínai spyware merítette, de a botrányos érték, az 3 óra képernyő idő, igaz hogy magas a minimál fényerő, de ez akkor is túlzás szerintem.
Miután kigyomláltam a cube, gfirewall, meg gsearch reklám appokat, meg valami amaboyapp nevezetű akármit, azóta készenléti állapotban jól bírja. De továbbra is csak 3 óra a max képernyőidő ha netezek rajta.
A telefon egy Star W5000. -
törölt tag
válasz
Laza... #93622 üzenetére
Nem biztos, hogy túlparázza. Nem tudom, hogy a többi szolgáltatónál hogy van, de Telenoros kártyával a múlt hónapban szaladtam bele egy ilyenbe, a forgalom alapján fizetős, net start miatt, ami alapértelmezetten aktivált!!!. Némi verbális asztalborogatás után jóváírták az összeget, de a probléma ettől még valós.
-
feripalijani
csendes tag
válasz
Laza... #93548 üzenetére
Élménynek biztos nem lesz nagy élmény, de én szerintem nagy betűméret mellett a qHD 5"-n elmegy(néztem róla videókat és elmegy kategóriába besoroltam) . A másik része a dolognak, hogy a pénztárca ezt engedi :s. A lényeg, hogy azért kell 5" mert nagy betűmérettel lesz olvasva. A 3,5"-s Iphone on 3 másodpercenként kellett lapozgatni a nagy betűk és kis képernyő kombó miatt. Ezzel az aránnyal talán most felnövelhetjük 5 Másodpercre
-
Rambovits
senior tag
válasz
Laza... #93402 üzenetére
A Kia koreai
De értem amit mondasz, maradva az autós példánál, a Kia odafigyelt a visszajelzésekre, azokon a tényezőkön javítottak, amiket a vásárlók nehezményeztek. Mellette olyan formatervet készítettek, amit az európai ember szeme is kedvel.
Ha valami hasonlót végre tudnak hajtani, akkor persze, övék a jövő. De az európai piacra betörni eddig se sok mindenkinek sikerült (Zte, Huawei, Asus). Az ő sikerük sem mindent elsöprő, és akkor nem voltam durva. -
RVR400
veterán
válasz
Laza... #93341 üzenetére
Ezzel az erővel a lefikázott Landvo is agyon van szupportálva: Landvo a needromon
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Laza... #93324 üzenetére
Bocsánat, nem akartam senkit sem megsérteni...
Szóval nálam volt a hülyeség...
Nem kell box se semmi, mert alapból offline ha nincs benne kártya és nem is jelzi vissza...ergó ez már sokkal sokkal sokkal fejlettebb mint amilyen az ezelőtti dualsim készülékem volt évekkel korábban...modnom még dual simben nem vagyok penge...
Köszönöm a válaszokat. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Laza... #93317 üzenetére
Nem emlékszem hogy sértegettelek volna, vagy aláztalak volna, kérlek fogd vissza az arcod picit.
A kérdésem szerintem tök egyszerű volt, mert régen mikor még ezer éve használtam először első kategóriás china mart-os iphone utánzatot ami dual sim-es volt ha volt benne kártya ha nem külön le lehetett még úgy is tiltani.
Ergó azt gondoltam itt is van ilyen lehetőség, hogy ne keresse vizsgálja vagy ilyesmi.
Sajnálom, ha megsértettelek, de gondolkozz el picit kérlek. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Laza... #93299 üzenetére
VATERA!!!! Itt ritkán értékesítek, és nem is foglalkozom az itteni pozitív értékeléssel vagy negatívval..majd talán ma lesz egy negatív/pozitív visszajelzés, mert ma talán eladok egy telót vkinek...
Korábban is adtam már itt el sokmindent,de akik vásároltak szintén nem az értékelést nézték itt sztem... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged