- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #127630 üzenetére
Hát mondjuk az egész mondat negatív hangvételű:
"Tegnap éjjel az én MiMax-om is a klinikai halál állapotába került, 5 órámba telt, míg visszahoztam."
Csodálkozik, hogy egy rossz ROM-ot tett rá és 5 órájába telt visszaállítani? Én konkrétan örültem, hogy újra életet sikerült lehelnem a telefonba és persze megfogadtam többet ROM-olok (tartott vagy 2 hétig kb.). Szóval nagyon nem értem mit kell ezen csodálkozni, örüljön, hogy még működik.
Én erre reagáltam, főzöl ne csodálkozz ha esetleg nem lesz jó a kaja a végén.
Sehol nem írtam, hogy fikázta a készüléket (márkát igen, nem írta mi miatt, de mindegy is, ebben még lehet egyet is értenénk), csupán a főzésre és annak mellékhatásira reagáltam, teljesen felesleges ezen csodálkozni. -
silver10
aktív tag
válasz
RVR400 #127526 üzenetére
A Zopo kapcsán igazad van, THL csak haveromnak volt, ezekre annyi rálátásom nincs. És annak ellenére írom, hogy én kifogtam a máig hibátlan „tartalékos" 990-et, aminek még most is szép a (Sharp FHD) kijelzője, a lányomnak vett 920-at és a mostani 999 LH-mat. Akkoriban fel sem fogtam, hogy milyen szerencsém volt velük. Mint kiderült jó néhány vásárlónak sikerült selejteset venni, és a cég többszörösen inkorrekt garancia téren. Amiért nem veszek többet azt Somatom fórumtárs megjegyzése tükrözi. A minőségbiztosítás „ahs" rendszerű. Mi??? Hát „ahogy sikerül"
. Pontosan ez, meg a garanciális hozzáállás miatt (nem beszélve a gyári szoftveres támogatás hiányáról) nem nagy baj, ha az ilyen cégek elsorvadnak.
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #127526 üzenetére
Hát ja, elég sok kínai cég csak összecsap valamit, aztán pénzpumpának használja.
THL W100 135$-ért most?! 1 GB ram,. 4 giga háttértár?!
THL 2015 202$-ért?!Ésatöbbi... Ennyi pénzért már jó Xiaomikat kapni. Ez már nem értékesítés, ez piacrablás.
És az új készülékek minőségére is kíváncsi leszek. -
RBJ
addikt
válasz
RVR400 #127489 üzenetére
Szerintem neked nincs olyan telefon ami megfelelne, ha az emlékeim nem csalnak neked mindennel, mindenhol problémád van.
Nekem is volt thl t6 om ha jól emlékszem. Semmi bajom nem volt vele, a gps korrekt volt .
Addig míg nem ejtettem le és tört be a kijelző nuku problem. Sőt kijelzőt is cseréltem benne de az se tartott sajna sokáig.
Nagyobb gond ott van, hogy szép lassan eltűntek a süllyesztőbe inkább thl ék. -
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #127442 üzenetére
Ez teljesen így van, nekem is vannak ismerőseim, akik így vásárolnak, akár 40-ért (!) telót (Samsung). Aztán fél év után kijelzőcsere 25-ért.
De ők mondjuk másban is ilyenek.
Úgyhogy ez inkább habitusfüggő.A GSM boltok meg vígan elélnek az ilyen emberekből, szóval nem kevesen lehetnek.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #127442 üzenetére
2-3 éves az tényleg erős, de 1 éves telót még símán lehet használni másfél évig. Sztem az jobb, mint egy dzsunkafon újonnan, és lehet, hogy két éves korában is megéri egy keveset rákölteni. Én nem vagyok különösebben árérzékeny, de most a felső szegmensben sem találok olyat, ami számomra bestbuy lenne. Úgyhogy kapott a két éves ZP999 -em egy új USB portot (kb. 10 Dollár), meg egy új akkut, és megy tovább.
-
Zeki
nagyúr
válasz
RVR400 #127438 üzenetére
A lányomtól megvenném a Xiaomiját.
Csak nem adná el, mg amúgy is rózsaszín.
Ja,akkor mégse venném meg magamnak.
A Redmi 1S használtan is lenyomja az új olcsó belépős telefonokat.
Én őszintén megmondom, olcsón okostelót és újonnan, senkinek sem tudnék jó szívvel ajánlani.
Vannak prepaid akciók, ahol függő olcsó Alcatelek meg Lenovok vannak, de 1GB RAM alatt egyiket sem venném. Itt vannak független, használt Lenoovok. -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #126931 üzenetére
Szia! Hát azért mert az elérhető hálózat típust mutatja! Nekem akkor is kiírja ha nincs bekapcsolva a "mobilnet"
Az a térerő ikon nem azt jelenti, hogy okvetlenül azt használja de az az elérhető legjobb hálózat.
Ha hívnak azon a sim-en akkor a 4G-ről letesz 3G vagy 2G-re. Nézd meg hívás előtt és közben. -
beg
veterán
válasz
RVR400 #126931 üzenetére
Namajda volte 2059-ben, mert valamikor addigra lesz meg nálunk.
Az orange pl már itt tart:
"Both VoLTE and Wi-Fi calling are available on Orange in Romania now, and the operator said it will launch the services during this year and early 2017 across the rest of its European footprint - which includes France, Spain, Poland, Luxembourg, Belgium, Moldova and Slovakia."Aztán még őket hívjuk balkánnak...
-
válasz
RVR400 #126928 üzenetére
Bazz'mekkorakérdés!
De most tényleg pozitv értelemben!
Főleg, hogy láttam a választ...
(étremén, hogy gőzgép, de mihajcsa?)@(#126929) huan
Nincs, de anélkül ki sem írja, hogy 4G?
Ez teljesen változó. Szoftvertől, vagy esetleges beállítástól függ, hogy kiírja-e vagy sem.
Ha bekapcsolod a mobilnetet, akkor fogod látni igazán, hogy mi van.
A szaktopikjában is kérdezted, ott is megvárhatod a választ. -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #126896 üzenetére
Szia! Jó, hogy belinkelted ezeket DE ezek is csak megfelelő vaku segítségével csinálnak jó képeket este. Teljesen mindegy milyen a fényképezőgép. Én jó párat szereltem a távcső mögé de mind elvérzet.......... A holdról még csak csak lehetett mert annak elég nagy a fényereje. Egy jó vakuval pedig mindegyik csinál jó képet este is.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
RVR400 #126557 üzenetére
Ó ja!
A múltkor a teló gyári böngészője alól egy po..ós oldalt látogattam meg, egyből bejött egy ablak hogy vírusos a telóm, meg ment valami visszaszámolás, a vissza gombra nem is reagált a teló, csak a kilépésre. De utána előzmények törlése, és kész. Naná hogy nem volt MÉG vírusos. -
paolinho
őstag
válasz
RVR400 #125732 üzenetére
Köszi. Noha a kezemben már járt, de sosem volt még Xiaomi-m, így sok mindent nem tudok róluk, így pl. a rom-ok neveihez társított készülékeket.
(#125733) Milestone2: Nekem (a magyar nyelv okán) csak a developer rom jöhet szóba, feltéve, ha az problémamentesen teszi majd a dolgát, szóval igazából ez érdekelne leginkább.
(#125734) beg: Köszi Neked is, csak győzzem kivárni
-
klampfer
tag
válasz
RVR400 #124855 üzenetére
Szoftveres fejlesztések természetesen mint minden gyártónál folyamatosak és korábbi SW bugok szépen javítgatva vannak. A szép számú Custom romok miatt szinte biztos mindenki megtalálja ami neki kell.. (- Aerom- Eragon- Darksense- Cyanogen- GrorkRom-stb...)
- Mondjuk és még Stockkal használom 4-5 napja, eddig semmi gond sincs azzal sem.. -
A HW oldalon hogy volt-e változás nem tudom, nyilván a gyártási gikszereket is javítja egy gyártó. A Prohardver tesztben felhozott összeszerelési minőségi kifogásokkal én nem találkoztam (bár nem tartom éppen objektívnek az itteni tesztet, vagy 20 magyar/angol/orosz/német stb... teszt sem talált ilyen téren kivetnivalót az első készülékben sem...)
Lényeg, simán hozza a Redmi Note3 PRO szintet HW minőség terén is. (hétvégén a két telefon volt nálam, végül P9000-et tartottam meg.)(MIUI ugyan nincs "még" hozzá amit valahol sajnálok, de másik készülékek tapasztalatai kapcsán portolt MIUI romokkall nekem nincs annyira jó tapasztalatom..)
A kamera az viszont más kérdés... Ritka rossz képeket és relatíve jókat is tudtam mindkét teloval Full alap beállításon csinálni, itt sajna én vagyok a gyenge láncszem, nem értek hozzá... csak nyomom az exponáló gombot mint süket a csengőt és várom a csodát... Néha azért bejön
-
viktorhu
veterán
válasz
RVR400 #124855 üzenetére
Úgy igen, sajnos. Én az Umi Superrel jártam így, ha jól emlékszem, július elején vettem, de májusi darabot kaptam, mehetett is vissza gps hibával. De már nem bánom a cserét. Szerintem nincs más opció, mint rákérdezni ilyenkor, ill. én úgy rendeltem, hogy nem volt készleten az eladónál, szólt, hogy pár nap még, míg megérkezik, így megnyugodtam, hogy nem lesz régi elfekvő darab.
-
válasz
RVR400 #124777 üzenetére
Köszi, ezzel leírtad a nyilvánvaló dolgokat
Nem nekem lesz, egy olyan ember kérdezte tőlem, aki nem akar "névtelen készüléket" ne kezdjetek engem győzködni e kapcsán, felesleges
Abban reménykedem, hogy valaki beleakadt egy tesztbe erről a készülékről, ami nem csak az általános dolgokat írja le róla, ha van ilyen, örömmel fogadom.Egyébként én sem venném ezt meg, de ez teljesen mellékes tényező.
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #124756 üzenetére
Drasztikus különbséget nem látok a kettő közt. Basemarkban kb. 10%, Asphalt 8-ban 4 fps (16->20), ami szintén nem ordító különbség.
Oké, a Mali javára, ebben igazad van. De azért mindkettő elég a mai napig, főleg az árat nézve.Pláne ha azt nézem, hogy szolgáltatói akcióban mennyi gyengébb, vagy hasonló cuccot lehet kapni, esetleg horror áron...
-
-
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #124698 üzenetére
Ezt forzaroma-nak írd ne nekem, én csak xiaomishop.hu-ra írtam alternatívát.
Egyébként puremobile-nál sincs gond a garanciával szerintem:
"Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Neked."
Ez alapján, pedig a Wayteq biztosítja a garanciát, hiszen ők az importőrök Xiaomi esetén. -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #124403 üzenetére
Szia! Én láttam már olyan telót amit tényleg nem ejtettek le és elrepedt a kijelzője! Ez egy Prestigio Az simán töltés közben annyira melegedett a felső részen, hogy elrepedt a kijelző. Nem repedt át csak először egy darabig aztán teljesen
Végül is valahol ki kell engedni a gőzt
A másik gariztató embertípust pedig a honor fórumon is meg lehet találni ráadásul le is írja, hogy mit csinált vele és mit mond majd a szervizbenEzek azok az esetek amikor emberek a saját balf@szságokkal nem tudnak megbékélni és mással akarják kifizettetni
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #124403 üzenetére
Ebben is van igazság. Tényleg vannak ilyen emberek.
De ha az asztal másik oldalán áll eladóként, és megbízom benne, de ő visszaél vele, az ugyanúgy rosszul esik és csomó pénzbe kerül. Tudom, mindig próbáld ki, írd alá stb... De egyszerűen nem tud mindig mindenre odafigyelni az ember. Hát igen, jó lenne, ha mind az eladó, mind a vevő mindig korrekt lenne.
-
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #123543 üzenetére
Na szóval Doogee X5 Max folytatás. Az akksi a szokásos módon túlcímkézve, tehát 4000 helyett 3500 mAh. Nem tudom, hogy kivel gyártatják az akksit, de ideje lenne váltani, mert ha csodák nincsenek is az akksik terén, de létezik kisebb térfogató valódi 3500-as akksi, mint ami ebben van.
Az ujjnyomatolvasó szerencsére jobb lett a frissítés után, vagy én lettem ügyesebb (), de így is csak kb. 70%-os a nyitási arány.
-
-
-
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123514 üzenetére
Parttalan ez a vita, ahogy már mondtam csak az érezheti a hiányát aki adott élethelyzetben van.
Már annyiszor megfogadtam hogy nem szólok hozzá a nemfontosabéhúsz témához, csak mindig kikívánkozik belőlem amikor olyanok lökik a tutkót akik el sem tudják képzelni milyen az mikor vagy wifizel, vagy csak gprs van és földhöz vered a segged örömödben ha elcsipsz egy kis edge-t.
De részemről befejeztem.
-
viktorhu
veterán
válasz
RVR400 #123514 üzenetére
Sőt, a 3G előtt is volt élet, meg a mobil előtt is
De nem 10-ből 3 ember használja az "okos" funkciókat.
Mondjuk beül autóba, megáll valahol / vonaton ül stb, és el akar küldeni egy képet a facebookon, fogadni egy viber hívást, megnézni egy menetrendet, megnyitni egy dokumentumot, amit email attachmentjeként kapott...
Én inkább azt látom, hogy az emberek nagyon is nyomkodják az okostelefonjukat útközben, tehát nem mindegy nekik, hogy 2G-t vagy 4G-t érnek el az adott helyen. Teljesen függetlenül attól, hogy pont ahol lakik, melyik sáv elérhető, meg attól, hogy tudja-e, hogy mi az a B20. A többség egyszerűen csak használni akarja, és használja is intenzíven, így viszont elég anakronisztikusnak érzem azt mondani, hogy minek a 4G / elkárhozik, aki nem xiaomit vesz stb
Egyszerűen sokkal praktikusabb, ha olyan telefont vesz, ami támogatja az itteni frekvenciákat, és teljesen mindegy, hogy selfie-t akar vele feltölteni, vagy munkához használja, miért ne használná a 4G-t, ha elérhető.
De ezek a viták mindig menni fognak, emlékszem, amikor arról kellett emberekkel vitatkozni, hogy minek a mobiltelefon, vagy minek az email, soha nem lesz egyetértés, majd az idő úgyis eldönti
-
dh66e
veterán
válasz
RVR400 #123514 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű lenne a megoldás.
Ahogy TV készülékeknél kötelező volt kíírni hogy képes e fogni a magyarországi földfelszíni sugárzást a telóknál is meg kellene ejteni valami hasonlót.Ehhez persze kéne egy központi adatbázis ami területekre bontva mutatja meg mi és hol használható. -
punky10
addikt
válasz
RVR400 #123331 üzenetére
Én még 119-ért vettem...
fateless:egy szóval jellemezném:kínai...A szinek rendben vannak,középen még látszik az autófókusz is,de a szélek elmosódott,festmény hatásúak.Viszont az akksi remek.Hetente 2x töltöm,wifi,mobilnet folyamatos,e-mail és widgettek folyamatosan szinkronizálva,a többi alkalmazás a Greenify által kordába tartva.
-
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123056 üzenetére
Kb. annyira vagyok elfogult ezzel a telefonnal mint te, csak én pozitív irányba, talán azért mert használom, te meg negatív irányba, azt meg nemtudom miért.
Igazad van, teljesen felesleges írnod, ha az annyiban merül ki hogy folyamatosan olyasmiket próbálsz a számba addni amit én nem mondtam.
Mint ahogy azt se mondtam hogy nem léteznek a mások által tapasztalt hibák, azt mondtam néhány készüléknél tapasztalták, azt mondtam van szórás a gyártási minőségben, de adott a lehetőség a javításra, annak aki az eustocknál vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest