- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonyboy
csendes tag
válasz
cappa72 #124435 üzenetére
Köszi-ezeket találtam én is de a legtöbb letöltési link halott...
Sajnos igy nem tudom mit kezdjek vele... Esetleg valakinek valami ötlete?
Ja és hogy van az hogy az antutu progi látja mind a 8 magot a cpu-nak de más hasonló progik csak 2-t látnak? És miért irja 6 magra hogy sleep? Miért alszik? -
bonyboy
csendes tag
Üdv.
_Nekem egy Mpie A806 mtk 6595- üs 2 simes telefonom van. Olyan problémám akadt , hogy az elözö tulaj rootolta és feltette rá az android 5-öt. De sajnos nem egy stabil a rendszer vele. Szeretném vissza tenni rá a 4.4-et de sehol nem találok rá. Tudna valaki ebben segiteni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest