- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
RVR400 #127526 üzenetére
A Zopo kapcsán igazad van, THL csak haveromnak volt, ezekre annyi rálátásom nincs. És annak ellenére írom, hogy én kifogtam a máig hibátlan „tartalékos" 990-et, aminek még most is szép a (Sharp FHD) kijelzője, a lányomnak vett 920-at és a mostani 999 LH-mat. Akkoriban fel sem fogtam, hogy milyen szerencsém volt velük. Mint kiderült jó néhány vásárlónak sikerült selejteset venni, és a cég többszörösen inkorrekt garancia téren. Amiért nem veszek többet azt Somatom fórumtárs megjegyzése tükrözi. A minőségbiztosítás „ahs" rendszerű. Mi??? Hát „ahogy sikerül"
. Pontosan ez, meg a garanciális hozzáállás miatt (nem beszélve a gyári szoftveres támogatás hiányáról) nem nagy baj, ha az ilyen cégek elsorvadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Asztalos klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest