Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
body007 #6404 üzenetére
Megszereztem a system tuner pro-t,sikerül is az átirkálás,viszont nem változik meg a név,hiába irom át.
Nagy valószinűséggel vagy rosszat irok át vagy máshogy kellene.
Na mindegy nem olyan tragédia,csak hülyén néz ki amikor használom a tapatalkot azt ilyen van aláirásként:
"Tapatalk 2-vel küldve az én e1809c_v77_gq1008_5647-ről"
A build.prop fájlban az összes olyan bejegyzést átirtam amiben ez a -e1809c_v77_gq1008_5647-név volt,de akkor sem változott a helyzet,pedig biztosan átirta a progi,mert visszanéztem egy fájlkezelővel.Mindenesetre megpróbáltam.
Köszönöm. -
Jazz
veterán
válasz
body007 #6356 üzenetére
Pölö.
Lehet a G3 nem is létezik, csak az évszázad átverése, kína, a negyedik birodalom hódító útja itt kezdődik majd a tankönyvekben, hogy a hozzá való pénz finanszírozását a világ minden tájáról beözönlő milliárd eurós látens G3 tételekből fedezik.
Ez is egy lehettséges variáció. -
berigazek
őstag
válasz
body007 #6208 üzenetére
Hívd aminek csak akarod,nekem kell egy ilyen nagy :-)
Pedig nekem e-mailben azt válaszolták,hogy lehet más szállítási formát is kiválasztani!
kaller1!Valahol olvastam az oldalukon,hogy minden szállításhoz adnak Trackinget,ja igen a Szállítási feltételek-nél!(Shipping&Returns)
,,we’ll send your package by HongKongPost or CNpost with tracking code..." -
válasz
body007 #5967 üzenetére
Köszi... de...
Azért annyira nem volt jó vétel, mivel levámolták, mert ugye kicsit lassan őrőlnek a fogaskerekek a fatcardtech oldalán és hiába kértem a full angol számlát kínait küldtek helyette 2x is. Azon meg sokkal kisebb összeg volt mint amiért vettem ugye. Ezért inkább úgy döntöttem a paypalos számlát küldöm a vámügyintézőnek így 15.400ft rájött pluszba az 59.000-es eredeti összeghez. Na így már nem olyan jó vétel szerintem, bár igen sok kis motyó jött hozzá, azért jobban örültem volna a sima 59e-nekvám nélkül
De most már mind1, örülünk neki, jól működik, fészbúk megoldva rajta(ez élet halál kérdésevolt)
Na igen a retina kijelző az nekem is hiányzik, de mivel nem az enyém észre sem veszik a csajok
Az a gáz nem tudom elvenni tőle egy kis tesztelésreAmi még negatívum nekem a telefonnál:
Adtak töltőt, Nokiát- ezt vajon minek? viszont van vagy 20cm a kábele(muhahaha), szerencsére van amerika/eu átalakító+hozzá usb kábeles töltő is.
Lányom fotózott este, a vaku dísznek van, semmit se ér jelen pillanatban. Ahol már van fény ott nincs probléma vele.Néztem én is a zopo telefonokat, nagyon jók, de neki ez tetszett... ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest