Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulbi
aktív tag
Az, hogy kinek mi olcsó az relatív, de egyet értek veled. Most a fekete a Geekbuyingnál igen akciós, valószínűleg ki akarják szórni, a fehér már 170$, innen már csak egy kis lépés a Cubot One amiben kétszer anniy a memória és a proci is erősebb. Esetleg egy Banggood kupon és hajrá
Jelenleg nálam is a fekete Tronsmart a favorit.
A másik kérdés a húzott procira és a GPU frekire vonatkozik. Mennyivel jobb az erősebb cucc ?
pl. eszerint jóval erősebb:
[link]Üdv.
-
iMaverick
addikt
Nekem az N828 van és kigyomlálhatóak a kínai cuccok... Nézz át a topicba!
-
drr
őstag
A felsorol telók közül nekem az Amoi-k tetszenek: kisebbek mint a társaik és egyszerűen bejönnek!
A kérdésem: melyiknek van nagyobb támogatottsága? Az N828-nak vagy az olcsóbb N850-re is vannak ROM-ok? Mindkettőnek soft touch borítású a hátlapja, ez nekem fontos szempont... Engem nem zavar az 5Mp-es kamera, az olcsóbb gyakorlatilag az A820-szal van pariban és sokkal jobban tetszik...
Szóval melyiket ajánlanátok? Az N850-et vagy az N828-at?
Ki lehet ezekből gyalulni a kínai dolgokat? Stabilak? Vagy keressek mást? -
Lenovo A820 - bár ez talán az egyik legnagyobb...
Ez szinte biztos.
Van mögötte közösség, többféle ROM, eddig a sírból is sikerült visszahozni.THL W100 - ez állítólag csúszik
Csúszik, az tuti. Fogdostam, tapogattam már, tényleg csúszós.
Egyébiránt szerintem pofás telefon, vaku egy vicc.
Szoftvere viszont rendben van, nem kell hegesztgetni.
A THL meg egyébként is adja ki a frissítéseket, ha mégis valakinek kell.Amoi N828
Nekem ez a telefon is tetszik, de van topikja is. Közelebbről nem ismerem. -
vadkörte
addikt
"...hiába a GG, karcolódik erősen..."
A Gorilla Glass nem testpáncél! "Csak" egy kicsi erősebb üveg. A Galaxy Ace-em is GG-os, mégis van rajt fólia. Nem zavaró és tisztítani is egyszerűbb."...napok óta ezen agyalok. Nagyon örülök, hogy végre leszűrtem magamban, mit is akarok!"
Csak napok? Én legalább 3 hónapot agyaltam rajt mit is akarok. Most már csak várok, várok, türelmesen várok...
Úgy választanék a helyedben, hogy egyfelől melyik tetszik a legjobban (végülis Neked kell nézegetned) másfelől melyik mögött van nagyobb támogatás. Több alternatív ROM, nagyobb közösség. Azt, hogy melyiket veszed, NEKED kell eldönteni. -
tolvaj!
őstag
a thl olyannyira "igénytelen", hogy gyakorlatilag root nélkül is használható. a topikjában van egy szűz rom ami minden tyúklábas programtól mentes egyúttal, tehát egy stock android. az a telefon minden gond nélkül használható és meglepően stabil. a samsungom nem volt annyira stabil mint az a telefon. hasít, kézreáll, egyszerűen büntet a cucc
páromnak vettem, magamnak azért rendeltem vowney-t mert kell az OTG, de ha mellőzhető lett volna ez a fícsör akkor semmi mást nem vettem volna magamnak sem. ez mint szubjektív, csak egy segítő tanács akart lenni.
ui: lehet csak 1800-as akku van benne, de normál használat mellett az is elketyeg szépen két napot. páromnál nem ritka a 3napos üzemidő sem.
-
Lenovo A820 - 4,5" - nincs vaku (de nem is kell, sz'tem), azért némi hekkelési kedv nem árt hozzá
ZTE v967s - 5", persze, hogy ez a legnagyobb. (Kollégámé hibásan érkezett, postafordultával ment vissza Kínába; de ez csak megjegyzés, egyedi hibáról van szó)
THL W100 - Ennek a telefonnak a szoftvere az, ami a legkevesebb "törődést" igényli. Alapból van benne magyar nyelv, kollégám panasz nélkül használja.A szerencse, hogy mindháromnak van saját fórumtémája.
Ez azért már pozitív.
Lehet, hogy hazabeszélek, de az A820 közössége kifejezetten jó (mivel a kezdeti időkben elég sok aktív fórumtárs - osztraksajt, vegyszer, fape, DJGABI, stb... - szívét lelkét beleadta a telefon és szoftver jobbá tételébe)
-
Keress rá a támogatottságára. Talán az lehet a hátránya.
Persze orosz/kínai oldalon (esetleg még spanyol) lehet, hogy rálelsz, de egyenlőre a qualcomm-os dolgok még nem rendelkeznek a 2 kártyások között olyan közösséggel, mint az MTK-sok.
Természetesen ez idővel változhat, és jó is lenne, ha változna.
Más "gond" nem nagyon lehet vele, szerintem. -
hunaqua
addikt
Itt talán olcsóbb.
http://www.aliexpress.com/store/product/Zte-v889m-intelligent-android-mobile-phone-dual-core-1-gcpu-4-g-memory-double-card-double/115405_681360507.html
Ne lehet rossz telefon,de nem nagyon van hozzá támogatás.Ez a Blade3 Kínai testvére.Én azért inkább mást választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.