- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135403 üzenetére
Úgy olvastam Nougatba lesz kötelező, Oreoban meg nem, de biztos igazad van.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135401 üzenetére
Nougatba benne lesz alapból, Mi 6 és Mix 2-re is van esély megjelenésre szerintem. Úgy látom inkább custom ROM-ok miatt lényeges ez a Treble, majd kiderül.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135399 üzenetére
Nekem csak Mi3-am van még (már csak második telefon), már kicsit lassúcska, de alapvetően nagyon jól szolgált 3 éven keresztül, szóval nekem ennyi a tapasztalatom. Családba is akad pár Xiaomi és nincs velük különösebb gond.
Mint írtam az abszolút csúcshoz (S7, S8, U11 stb.) nem ér fel a Xiaomi, mint ahogy írtad valami miatt kevés. Viszont a Honor 9 is ilyen, múltkor meglepve néztem hogy a kamerája nem is olyan jó, szóval ebben elvérzik és nem ér fel a csúcs készülékekhez.
Persze ez egyéni vélemény.
Szerinted Mi Mix 2 kamera és áron kívül miben vérzik akkor el? Csak a véleményedre vagyok kíváncsi semmi más. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135396 üzenetére
Mi Note 2,3 Mix 2, ezek azért bőven tudnak versenyezni vele, mondjuk árban jóval a Honor 9 felett vannak, talán Mi Note 2 vagy 3 kintről beszerezhető 120k körül.
B20-al meg simán jó lenne a Mi 6 is, igen kamerája nem flagship, de a Honor 9-nek se az, más tekintetben meg van olyan jó, ha nem jobb. Persze nem igazi flagship a Mi 6 se, de Honor 9 se az, egy kicsivel alattuk vannak.
Ja nem vagyok Xiaomi b*zi, csak szerintem ez reális. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135376 üzenetére
Oké, én csak arra tippeltem hogy a stock csomag lehet alapba a Google mobilokon, de köszi az infót.
Szerződés biztos van, mert főzött ROM-on ezért se lehet alapba fent még a Play se, ha nincs szerződésed a Google-el akkor nem is tehetsz a ROM-ba elvileg semmilyen szolgáltatást így Play-t se. -
válasz
tibcsi0407 #135351 üzenetére
Részben érthető a népszerűsége, de kicsit úgy érzem, hogy végülis jobban jártam, hogy lemaradtam az A1-ről. Vannak azért nyűgök vele, némi telefonbuherátori ismereteket tételez fel a használata, de legalábbis elég sok appot kell rátölteni a Playről, hogy megfelelően használható legyen a telcsi.
-
válasz
tibcsi0407 #135349 üzenetére
A1 tekintetében igazad van
Az jelenleg nem rendelhető EU raktárból, csak Kínából. Bár minden A1-es B20-as, tehát mindegy a forrás, de a szállítási idő és a vám miatt érdemes megvárni, hogy legyen az EU raktárban is A1-es telefon.
-
válasz
tibcsi0407 #135346 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy a B20-as verzió valami maradó raktárkészlet.
Pont fordítva van, ha rákattintasz az EU warehouse készletére, majd a jobb oldalon felül berendezed a kínálatot újdonság szerint (sort by newest arrivals) akkor láthatod, hogy a Redmi Note4 4/64-es, B20-as International verziója igenis a legújabb ajánlatuk, tehát pont hogy nemrég vették fel a kínálatba.
Szóval szó sincs valamiféle "maradó készletről", ezt a verziót igenis nemrég vették fel a kínálatba!
Lehet, hogy kapcsolatban állsz a kínai bolttal, de a TinyDeal valószínűleg sokkal jobb kapcsolatban van velük
-
válasz
tibcsi0407 #135344 üzenetére
Bocsi, de ez nem igaz
Pont írtam, hogy a TinyDeal európai raktárából korlátlanul rendelhető a telefon, tehát a Xiaomi nyomja a B20-as készleteket
-
válasz
tibcsi0407 #135341 üzenetére
OK!
Abban azért remélem, hogy egyetértünk, hogy az Eustocknak jobb a marketingje, mint a valós értékesítési potenciálja.
Amikor jött az A1 telefon, akkor feliratkoztam az értesítésre. Az értesítés megérkezett, de azt mondtam, hogy először olvassuk el a topikjában a valós tulajdonosok értékeléseit, majd aztán rendelünk. Ezzel kb. le is maradtam a telefonról, mert mire az első értékelések megjöttek az 1-2 napnyi telefonhasználatról, addigra a fekete verzió már el is fogyott.
Azóta egyszer jött egy pár darabos utánrendelés, de lényegi készlet azóta sincs.
Még rosszabb a helyzet a 4/64 GB-os Redmi Note 4 telefonnal, nyár óta egy darab sem fordult elő náluk, mégis a kínálatban tartják a mai napig.
Nem egy fehér holló telefonról beszélünk, a TinyDeal EU raktárában korlátlanul kapható fekete-fekete és szürke-fekete verzióban is.
Szóval szerintem az Eustock kicsit túl hype-olt cég, a full alsó kategóriában erősek, de az alsóközép kategóriában nincs érdemi kínálatuk.
-
válasz
tibcsi0407 #135339 üzenetére
hanem arról szól, hogy milyen könnyen befolyásolható a közösség
Én is erről beszélek
Kössünk fogadást arra, hogy ez az új Vernee modell a teszten ajánlott, nagyon ajánlott, vagy különösen ajánlott minősítést fog kapni?
-
válasz
tibcsi0407 #135337 üzenetére
Ezt most miért mondod
Táncsak nem azért, mert feltűnt egy új Vernee modell az Eustock kínálatában
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #135334 üzenetére
Emlékszem, a thor-t a kollégám páros lábbal rúgta ki a mezőre
De azt valljuk be, hogy a terméket jobban eladták, mint egy julieee, boogie, ichumpyee és a többiek. -
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #135331 üzenetére
Egy fokkal jobban tolták a marketinget, terméktámogatást és az elején még komolyak voltak a szándékok, de a többivel egyetértek.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #135308 üzenetére
Köszi!
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #135219 üzenetére
Mármint magán a telón? Sajnos, nem támogatja. Az MDK oldalán van két USB-C, és egy mikro USB port. Ez utóbbi tud display portként is funkcionálni. Ehhez be kell tölteni a firmware -t, és megfelelő állásba állítani az MDK -n levő mikrokapcsolókat.
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #135212 üzenetére
HDMI out érdekel. Itt az egésznek az alapja. Már megvan ennek egy továbbfejlesztett firmware verziója, csak közben odalett a gépem, ezért nem lett még betöltve a telóba.
-
patvaros87
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #135130 üzenetére
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget! Valóban így volt, ahogy rögtön feltettem hozzá az SU-t szépen indult is el a telefon.
Mégegyszer köszönöm a segitséged! -
patvaros87
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #135128 üzenetére
Igen, így is szerettem volna de valamiért nem megy fel a TWRP, vagyis felmegy de utána meghal az android rajta....
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #135123 üzenetére
O.K.,benéztem...
Csak volt itt emlegetve a nagyobb kijelző miatt a Note 5A,és bezavart... -
válasz
tibcsi0407 #135119 üzenetére
Ha már 4A, épp ma jött meg Gearbestről egy 4A, elég nagy lutri volt, hogy mit fogok kapni, de végül Global verzió jött.
-
válasz
tibcsi0407 #135116 üzenetére
Lehet előre szaladtam, lesz belőle Global verzió, tippem szerint Karácsony előtt még itthon is megjelenhet 30 ropiért.
-
válasz
tibcsi0407 #135100 üzenetére
Talán meg kellene azokat keresni, akik a nyáron a Balatonon voltak pincérek. Ők tutira ráérnek most
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135100 üzenetére
Hát az igen, ennyire nem voltam képbe, de persze karácsonykor mindenki vásárol mint a hülye, ez evidens
Jó de németbe tartják (vagy próbálják) a határidőket, itthon ezzel szemben nincs semmi, ugyan annyi ember dolgozik és már alapba hiány van, nemhogy még erre az időszakra további embereket vennének fel -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135098 üzenetére
Az igaz, németbe is rengeteg ember vesznek fel ünnepekre mert nem bírják a rohamot.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135096 üzenetére
Gondolom DHL Express meg hasonlókkal ide érne még talán (és lehet áfát fizetni), de egyébként nyilván igazad van. EU warehouse játszik csak így.
-
hari73f
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #135027 üzenetére
Sajnos már Discontinued
Nekem sikerült egy szürkét rendelnem, már küldött sms-t a DPD. -
hari73f
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #135024 üzenetére
Elvileg ZTE Axon7 2017G Európai változat jön a Gearbestről.
Ezt írták specifikációban. Ha mégse , refundot fogok kérni.Ami az Axon7 mellett szól még, hogy hivatalos Android8-at fog kapni
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135024 üzenetére
"Ebben jobb a kamera, mint a 652-es változatban'
Meg kevesebbet fogyaszt az S820, meg még így is jobb. -
hari73f
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #135018 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #135018 üzenetére
Na, meg a végén rendelek egy ilyet, tetszik a nagy aksi
Habár nekem Snap 652-es Leeco is jó lenne B20-AS
-
válasz
tibcsi0407 #135020 üzenetére
Az inspirációt ő adta!
-
hari73f
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #135001 üzenetére
VAN LTE B20 a Leeco pro3 Elite-ben
. X722... Gearbestről
Itt van a kezemben, mind a három szolgáltató 4G hálózatát látja, vidéken is.
Voda , Telekom mobilneten tényleges adatforgalmat is teszteltem , ott a 4G ikonocska.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #135003 üzenetére
A leírásban szerepel... Ezért rendeltem is egyet...
Most nagyon elbizonytalanítottál...
Pedig elvileg snapdragonos verzió -
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #135001 üzenetére
Nekem szükségem lenne a b20-ra....
Ez jól sejtem hogy a nekem való?
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html -
LantosBerry8
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134999 üzenetére
Ez 163 $-ért jó vétel?
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html
Vagy ez
https://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro-3-AI-Edition-X650-4GB-64GB-Smartphone-Black-389938.html
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #134980 üzenetére
Oksa, köszönőm szépen.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #134977 üzenetére
Köszi Tibi, Ebay-t nem ajánlod, Spemall-on sincs semmi?
-
alázógyík
addikt
válasz
tibcsi0407 #134966 üzenetére
Ha óvodás szinten le tudja írni, hogy egy hülye is megértse, akkor szívesen fogadom.
-
sasa311
veterán
válasz
tibcsi0407 #134906 üzenetére
thx, felkeresem! -
Ájvé
veterán
válasz
+1 tőlem is, beázott Moto X Force-ot próbált megmenteni, sajnos nem sikerült de többször is próbálkozott, ennek ellenére a számla a bevizsgálás díján maradt, én még rá is kérdeztem miért, erre azt mondta mert nem sikerült megcsinálni ezért csak a bevizsgálást kell fizetni, szóval nagyon korrekt szervizes.
-
punky10
addikt
válasz
+1ajánlás a részemről is.Két strapatelót is szervizelt már,problémamentesen működnek.Az egyik vízállóságát is teszteltük már,az is megfelelt.Sajnos a másik ujra leesett,és tört a kijelző,de ez nem a szerelésből eredt.Csak "amióta Newton felfedezte a gravitációt,minden lefele esik..."
-
sasa311
veterán
válasz
tibcsi0407 #134901 üzenetére
Oké, de kicsoda?
-
amdk7
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #134868 üzenetére
Óhhh, bazz, tényleg!
- Én kérek elnézést! Lehet összezavart a sok hirdetés, amiket mostanság olvasgattam. -
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #134842 üzenetére
Én is azon gondolkoztam, hogy nekik lenne ez most lehetőség, ha akarják egyáltalán. A Samsung se nagyon árulja az soc-it, valószínűleg inkább pont az egyben fejlesztést tekintik versenyelőnynek. Meg ha körülnézel az MTK piacán, kérdés, hogy akarnád-e, hogy a márkaneved ezekkel a cégekkel forrjon össze, és akkor majd az lesz a népi bölcsesség, hogy a Kirin-nek nem jó a GPS-e
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #134839 üzenetére
Szerintem nem egyről beszélünk - persze, hogy oka van annak, hogy senkinek nem kellett. Üzletileg viszont esélyes, hogy ezzel vége is a történetnek, és érdemben egyedül marad a QC, ami jól fog látszani az árakon.
Ájvé: sajnos nem sok esélyt látok arra, hogy Magyarország újra mobilgyártó nagyhatalommá váljon, mint volt mondjuk 10 évvel ezelőtt
Pedig jó volt Dél-Amerikában egy ottani ember mobiljáról leszedve a hátlapot megmutatni neki a Made in Hungary feliratot
Addig viszont 99%-ban várhatóan kínai mobilokról fog szólni a topic, az egy-két kósza Galaxy Dual sim említést leszámítva.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #134830 üzenetére
Nem technológiai értelemben veszteség, hanem hogy elérhető áron nagyon jó SOC-k voltak ezek, és ha kiesik, akkor a márkának húzónevei sem lesznek, amivel bekerülhetne a hírekbe (az előző processzor leskálázott változata olcsón nem ilyen), akkor ők visszaszorulnak, a QC meg pont annyit fog kérni az SOC-ért, amennyit nem szégyell (meg ott az NXP deal szóval a kommunikációs része is szűkül a spektrumnak). Nyilván nem a csúcskészülékek piacát fogja befolyásolni, hanem az elérhető árúakét.
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134826 üzenetére
Nálam volt egy VKWorld Mix Plus, az is ilyen vékonykávás teló. Elixir, Aida stb szerint sincs benne közelségérzékelő, sem fénymérő, telefonálás közben mégis elsötétült a képernyő, majd amikor elvettem a fülemtől a telót, újra volt kép. Tehát valahogy mégis érzékeli a közelséget. Lehet, hogy a kamerával?
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #134823 üzenetére
"A minimális felső kávának azonban ára van. Nincs a készüléken értesítési LED, közelségérzékelő, valamint fényérzékelő sem, a beszédhangszóró pedig a felső élre került. Hogy ezek mit jelentenek a mindennapi használat során, arra még visszatérek a tesztben, most viszont maradjunk a kinézetnél."
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #134746 üzenetére
Oukitel U7 plus róla vannak hasonlóan jó tapasztalataim. Van egy a családban, bírja a leejtést. Sokadik esés után kapott egy másik hátlapot, egy üvegfóliát és szilikon tokot. Így most bombabiztos. 6737 soc, 2GB ram, volt rá android frissítés is. Szintén tinydeal, az ár is hasonló eu expressz-szel.
-
válasz
tibcsi0407 #134746 üzenetére
Persze, sok tényezőt kell figyelembe venni, és még a szoftveres oldalt nem is említettük.
Oukitel egyértelműen, az lesz a következő tesztalany
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #134740 üzenetére
Ebben igazad van, csak mindig jönni fognak a szürke importos kínai modellek is, szóval lesz kavarodás továbbra is, ezért lenne jó tisztázni és valamilyen átlátható rendszer szerint elnevezni a modelleket, hogy már előre tudd a névből hogy mondjuk kínai belpiacos készülékről van szó. Persze lehet azt is mondani hogy olyan helyről vásárolj ahonnan biztos olyan készüléket kapsz, van benne igazság csak nem mindig ilyen egyszerű.
-
Nikaré
őstag
válasz
tibcsi0407 #134738 üzenetére
Annyira szétaprózzák a sok változattal , hogy nem lehet követni az A, X, note, mi max stb. változataikkal, nem beszélve a nem is EU piacra szánt variánsokkal.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134723 üzenetére
..és az 5,7 5,9 coll Redmi 5 meg az 5 Plus? Az is virtuális bill. és kisebb akksis lesz?
( és S625 vagy S630?) -
Nikaré
őstag
válasz
Ez is 3300mAh akkuval jön??
Mert, ha igen az nem tetszetős visszalépés! -
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #134732 üzenetére
Ez az olcsóbb inkább, én megbolondulok, ha olyan telefon kerül a kezembe, amin nincs gomb
-
Upo
addikt
válasz
Az az ár az valami vicc ugye? Azért illene vastagon 2000元 alatt maradnia, nem?
-
b0bcat
addikt
válasz
Ezen a készüléken már nem a képernyő alatt lesznek a gombok?
-
beg
veterán
válasz
Teljes megelégedett Note 3 tulajként azért a design csapattól valami mást várnék 2 generáció után
Háttal egymás mellé teszed a Note 3-4-5-öt, nem mondod meg melyik melyik.Nem tudom, valami bátrabb csücsök, vagy máshova tegyék a vakut vagy bármi, ami egy minimál innovációnak megfelel.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #134720 üzenetére
Várom.. Már láttam vagy 2-3 külömböző formában. Az egyik vékony kávás volt.
-
válasz
tibcsi0407 #134720 üzenetére
Van vmi leak róla, ami vmi valós infó, megjelenési időpont?
-
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134668 üzenetére
A kérdéses paramétert más módon is meg tudom határozni csak az sokkal macerásabb
Remélem lesz akciósan jövő hét pénteken.
~200 körüli megrendelésem volt eddig, de kis értékben étöbbnyire e-bay-ről. Minden megjött eddig sima levélként. Milyen szállítást szoktatok kérni ilyen értékű telefonra? -
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134666 üzenetére
A kulcsszó a "hobbi"
Jelenleg Lenovo A1000 telefonom van (nincs autofókusz). Ezzel még családi képeket se lehet csinálni. Szóval minden egy készülékben kéne
Néztem ezt az fps1000 kickstarter projektet is de ennyit nem akarok erre költeni. Előbb egy rendes eszterga kéne -
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134664 üzenetére
Hobbiból óráskodom és jó lenne lengésszöget mérni kamerával. Azt számolgattam, hogy ha 18000 bph-s a óra, akkor másodpercenként 5 tik-takk van. Tehát a 120 fps kamera 24 kockát csinál egy ciklus alatt. Elégségesnek tűnik feltéve, hogy nem lesznek elmosódottak a képkockák.
pl. -
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134659 üzenetére
Nem kell fullHD 900fps. Nem tudom meg lehet-e ezeket valahogy hekkelni, hogy kis felbontásban legyen nagy fps? Ugyan olyan adatmennyiség mellett, mintha 4K-t rögzítene 30fps-el.
-
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134652 üzenetére
640x480-ban is elég lenne slow mo mondjuk 500+ fps-el. De ilyet egyik se kínál, még a nagy márkák se nagyon.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #134654 üzenetére
Akkor elnézem.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #134647 üzenetére
Ez egy B brand, semmi több.
Nem gondoltam hogy ennyire felmagasztalod a UMI-t!
Egyszerűen egy ipari hulladék. Ezzel senkit nem akarok megbántani, saját tapasztalat... vélemény. -
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134649 üzenetére
Lehet, hogy feladom a slowmo kritériumot. Úgy is csak 500fps köről kezd izgalmassá válni.
-
Cavalera
tag
válasz
tibcsi0407 #134647 üzenetére
Értem, köszi a tippet
Esetleg Maze Alpha vélemény? Milyen márka? Elég jónak tűnik ez is papíron, és csak 60 lenne EU-us raktárból.
Konkrétan ezt az ajánlatot nézem: [link]LINK
-
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134645 üzenetére
A ZUK Z2 videókat néztem éppen. Azt mondja a tezstelő, hogy valójában csak 120 fps. A magasabbaknál csak lassabban játsza le...
-
Cavalera
tag
válasz
tibcsi0407 #134643 üzenetére
köszi, de nekem ebből nem derül ki, hogy ezek a telefonok mitől lennének jobbak. Ha a specifikációkat egymás mellé teszem, az UMI szinte mindenben jobbnak bizonyul. LeEco-t nem szeretnék venni, testvéremnek van egy ilyen telefonja és nem nyert el e a tetszésemet.
-
szbalogh
addikt
válasz
tibcsi0407 #134643 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor ez Le S3 a legjobb ezen az árszinten?
Melyik a legolcsóbb, ami már tud 240 fps-t?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #134589 üzenetére
Az előző modelljük is jónak tűnt hardveresen viszont az küllemre nekem inkább fura volt mint komfortos, viszont ez 660 ilyen kamerával nem is drasztikus árral nagyon jónak tűnik, csak ugye mint említettétek nagyok kínai szisztéma, macerás a boot és rom se nagyon lenne hozzá, de hátha a következő modell is ilyesmi színvonalat üt meg kicsit globálisabb piacban gondolkozva.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #134586 üzenetére
Mindenhol a Vivo
De amúgy nem tűnik rossznak az eredmény, Rawulf hátha ellátogat feléjük, a múltkor úgy is azt mondta a 256 GB os nagyon szimpi neki.
-
Tomi0703
addikt
válasz
tibcsi0407 #134575 üzenetére
Rom cserétől félek. Még úgy igazán sosem csináltam, kivéve a Redmi 2 Pro-mon mert már mindegy volt mi lesz vele, de végülis sikerült. Igaz, voltak magyar nyelvű szájba rágós írások.
De 85 dodót mocskosul megér. Még nem fizettem ki, függőbe hagytam a fizetést, mondom előbb bekérdezek mert aztán elviszik. De szerintem ennyiért nem lehet otthagyni. Ha meg nem jön be neki, ennyiért simán el lehet itthon passzolni amennyiért veszem. -
Tomi0703
addikt
válasz
tibcsi0407 #134539 üzenetére
És csak így kivéve a dobozból használható?
Mutternak lenne. Face, messenger, telefonálás amire kell. Magyar nyelv van rajta egyáltalán vagy csak mókolás után érhető el? -
Terentius
őstag
válasz
Erre mennyire nehéz ügy egy jól működő nougatot varázsolni?
-
alázógyík
addikt
válasz
tibcsi0407 #134543 üzenetére
2 éve használ egy Blueboo 1Gb/8Gb 5'-os telót, amiben valami alap 4 magos mtk proci(6735 talán) van, lesz különbség.
-
alázógyík
addikt
válasz
Megrendeltem, Eu expressel volt 24K. Annyiért itthon igencsak sz@rt adnak.
-
alázógyík
addikt
válasz
tibcsi0407 #134534 üzenetére
Szia!
LeEco Le S3 megér 80 dodót?
Feleségemnek menne. -
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #134532 üzenetére
Én simán értem, igaz 4-kor keltem
De ez új, hogy a BMW tervezi...
A hardvert is tervezhetné más -
zsoltzsolt
addikt
válasz
tibcsi0407 #134532 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy: Was???
😁 -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #134530 üzenetére
Jól megmondtam.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #134520 üzenetére
Hát akkor sajna lehet nem ez lesz az első opció. Pedig külsőre megnyerő lett
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #134518 üzenetére
Morelocal-al mennyire lehet komfortos vajon? Egyáltalán google csomag felmegy rá?
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #134459 üzenetére
Elég izgalmas történet. Jót fog tenni a versenynek nagyon.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #134459 üzenetére
bennem is felmerült, csak gondoltam élek a "remény hal meg utoljára" lehetőséggel
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #134455 üzenetére
Meg azoknak a B-Z kategóriás gyártóknak, akik most külsős céggel fejlesztetik a rendszereiket - ott azért elég nagy előreugrás lesz egy polcról leszedhető, ráadásul certifikált droid, ami certifikációt maguktól meg sem kapnának. Amivel még így is gondjuk lesz, az a hardverkomponensek szoftvere, mert ha beszereznek valahonnan olcsón ujjlenyomat-olvasót, ahhoz ők sem kapnak sokáig szoftvertámogatást az alkatrészgyártótól.
Arra leszek kíváncsi, hogy vajon ezek a droidok megkapják-e a google appokat, vagy maradnak a klasszikus aosp-megoldások.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #134454 üzenetére
Arra gondolsz, hogy ebben a kategóriában túl nagy luxus lenne azon áron a vékony káva?
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #134412 üzenetére
Azért is fontos, hogy kártyásan senki ne onnan vegye... valami 70-74eFt a Telenornál.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #134336 üzenetére
-
kngbr
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #134334 üzenetére
Köszi!
Még egy (bocs, nem akadékoskodásból kérdezem, csak eddig leginkább a Samsungok világában éltem, nem annyira ismerem a OnePlus-t, Huawei-t, Xiaomi-t, stb): miben jobb a OnePlus 5 mondjuk az S8-hoz képest? Olvasgattam egy-két oldalt, és valóban mindenfelé a OnePlus 5-öt hozzák ki legjobbnak overall, de az nem derült ki, hogy miért? Csak az S8 ára miatt? Vagy valóban jobb, akkor is, ha az árat nem vesszük bele a képbe egyáltalán? -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #134238 üzenetére
Az mondjuk igaz, Globalból (B20-as) mondjuk nem láttam eddig nagyobbat (3/32 stb.).
(#134239) buca84:
Oké semmi baj, mondjuk nem volt szó B20-ról, de ha szempont akkor csak 2/16-os van, ezért írtam. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134226 üzenetére
Ebból a Redmi Note 5A-ból mikor lesz vajon 3/32 (vagy 4/64)?
-
Cyborg
őstag
válasz
tibcsi0407 #134229 üzenetére
Egyelőre a Blackview a kiszemelt, de megpróbálom meggyőzni az 5A-ról. Ha nem sikerül, és itthonról kell venni, akkor meg Moto C plus.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #134229 üzenetére
Mindet elolvastam, kivéve ezt az egyet
-
Cyborg
őstag
válasz
tibcsi0407 #134226 üzenetére
Ja igen, 5 coll a maximum.
Azért köszi, ezt viszont megjegyzem magamnak, ez igen király -
ÁrPi2
senior tag
válasz
tibcsi0407 #134020 üzenetére
Zeki, tibcsi, szobakutya etcetc..:
A szájtjukon tegnapi (okt.18-i) Gizchina hír a shopjukról -
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #134202 üzenetére
Sajna a Zuk-ra is ez vár.
LeeEco és a Zuk-ot is "miattad" vettem.
Leet nagyon szereti aki megvette, én az értesítések elmaradása miatt utáltam csak.
A Zuk meg szép is jó is, csak lenne rá egy jó szoft is
De nem akarsz csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest