Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az előző telómat (ZP999) a Zopo által ajánlott EU shop -tól vettem. Pár hónap múlva a Zopo bejelentette, hogy az csak egy külsős partner volt, ami közben megszűnt, úgyhogy gari esetén lehet Kínába küldeni a telót. A mostani telómat (Moto Z Play) az E-Digital -tól vettem. Hivatalos szervíze a TMX. Voltam náluk. 10 percig nyomozták, hogy ez az "izé" tényleg hozzájuk tartozik-e. Ennyit az EU -s, vagy hazai boltok "biztonságosságáról" (de szép szó
). -
tibcsi0407
félisten
Aki szürke importosat vesz, az már vette a fáradtságot, hogy utánajárjon a beszerzési forrásoknak és a telefonnak is. De az esetek 95%-ában nem az a jellemző. Szolgáltatónál, Media, Speedshop, hasonló helyeken veszik, ahol az EU-s verzió van.
Puremobile-nál ugye nem, de azok még pár mobilra ráhazudják a B20-at és le is húzhatják a rolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Linux haladóknak
- Milyen videókártyát?
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).