-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cavalera
tag
Nemrég dobta ki az Oukitel a K6-os telefonját, a pecifikációk papíron lenyűgözőek, 75k pedig egyáltalán nem tűnik soknak érte. Mi a véleményetek, szerintetek érdemes egy ilyen vételben gondolkodni?
-
Cavalera
tag
válasz
tibcsi0407 #134647 üzenetére
Értem, köszi a tippet
Esetleg Maze Alpha vélemény? Milyen márka? Elég jónak tűnik ez is papíron, és csak 60 lenne EU-us raktárból.
Konkrétan ezt az ajánlatot nézem: [link]LINK
-
Cavalera
tag
válasz
tibcsi0407 #134643 üzenetére
köszi, de nekem ebből nem derül ki, hogy ezek a telefonok mitől lennének jobbak. Ha a specifikációkat egymás mellé teszem, az UMI szinte mindenben jobbnak bizonyul. LeEco-t nem szeretnék venni, testvéremnek van egy ilyen telefonja és nem nyert el e a tetszésemet.
-
Cavalera
tag
Sziasztok, nemsokára le szeretném váltani a THL 5000-es telefonomat, de a nagy akksi-t nem szeretném elengedni. Az UMiDIGI S2 PRO-t néztem ki magamnak, ami kínában már kb. 90.000 ft körül kapható. Erről van valakinek véleménye? Esetleg ebben az árketagóriában van valami más készülék, ami ajánlott lenne?
-
Cavalera
tag
A kínai telefonok topikjába már írtam, de azt mondták, dobjam át a kérdésemet ide, amit most meg is teszek:
Szeretnék egy új telefont venni a nyáron, de nem szeretnék 65K-nál mondjuk többet költeni rá. Ezért is szeretnék valami szuper kínai kütyüt venni. Legtöbbször netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használnám, így jó lenne valami nagy kapacitású akkumulátoros. Eddig a THL 5000-et , valamint az Elephone P5000-et néztem ki magamnak. Nem igazán értek hozzá egyébként sajnos, így laikusként nem látok túl sok különbséget a kettő között. Mitől van az, hogy a THL közel 10K-val többe kerül, mint az Elephone? És alapból is, ti melyikeket ajánljátok? Elolvastam mindkét telefon topikját, de nem igazán jutottam előrébb. Esetleg van még más ilyen nagy akksis teló, ami jobban megérné ennyiért? Vevő vagyok az új ötletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest