Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

s4tch veterán 16-17 éves lánynak milyen telefont vennétek? Tudom, V5 Red Bull ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Itt van előttem, de nem túl csajos, még sárga hátlappal sem. Valami kisebb izé jó lenne, rendes akksival. Ötlet van, több is, de szívesen venném másét is. Itt van előttem, de nem túl csajos, még sárga hátlappal sem. Valami kisebb izé jó lenne, rendes akksival. Ötlet van, több is, de szívesen venném másét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Itt van előttem, de nem túl csajos, még sárga hátlappal sem. Valami kisebb izé jó lenne, rendes akksival. Ötlet van, több is, de szívesen venném másét is.
 Itt van előttem, de nem túl csajos, még sárga hátlappal sem. Valami kisebb izé jó lenne, rendes akksival. Ötlet van, több is, de szívesen venném másét is.