Hirdetés
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Szia Janez!
Népi megfigyelés, de itt több kollégának valami furcsa ellenérzése van egy-két készülékkel szemben. Ilyen pl. a THL 5000 is. Ugyanígy vannak "liebling" készülékek is.
Azt nem is merem feltételezni, hogy nem személyes tapasztalat alapján történik mindez.A GPS-e átlagos MTK-s, bár a második olyan készülékem a Hongmi után, ami szobában is véges időn belül pozíciót talál minden FasterGPS-es paraméterezés nélkül.
Melegedést én még nem tapasztaltam, bár játékra nem használtam még egy telefont sem.
Ami ismert hibája volt, az a töltésvezérlő. A mostani modelleken már javítva lett.
A kocsik gyári Bluetooth egységével csont nélkül megy (üzenetek, híváslisták, kontaktok, BT Audio).Félreértés ne essék, ez nem rábeszélés
, hanem személyes tapasztalat. Ha a barátom nem akart volna ilyet venni, még én is a szintén THL, de T100s-t használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest