Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz
MrChef #92033 üzenetére
Szia. Umi C1-el nekem a gps volt a bajom, pedig több progival is próbáltam, de lehet a "fémváz" cseszi el.
Fotó-videótól se estem hanyatt sajnos, a DG550-em szebbet csinált, főleg videót. Néha bekapcsolt a kijelző pedig nem is jött értesítés. Amikor én rendeltem még arról volt szó hogy Gorilla Glass, aztán kiderült hogy nem az, azt se tudtam kideríteni hogy tényleg Sony kamera van e benne, sztem nem az. Illetve az érzékelők sem működnek amiket írtak, és bár Antutu azt írja van, de mégsincs mert kalibrálós tesztprogramok sem mutattak semmit... szóval így csalódás volt nekem.
Viszont tényleg szép, és kellemes tapintású a hátlap, meg szép a "hűvös" fémkeret de valahogy mégsem tudtam megszeretni, így már nincs is meg...A "micor sim" felirat pedig inkább gáz volt (igen el van írva a foglalatnál) http://ru.comebuy.com/media/catalog/product/cache/6/image/0c9d38bf24f8c9fbf9e7a311e0b6c8bf/i/m/img_0489_1_1.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Medence topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hobby elektronika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest