-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #90495 üzenetére
Nem vetted észre az iróniát a hsz-emben ahogy Somatom kolléga sem. Én sem a szakmámban dolgozok, de eltöltöttem benne 7 évet. A lényeg, hogy én sem a Samsungot, sem a Zopót nem szeretem. Utóbbi mindig alul méretezi az aksijait. A Samsung meg dizájnban nem gyere be, továbbá nem kelt prémium hatást nálam(!). A TouchWiz-től meg kiráz a wiz...
Még mielőtt a Hongmira terelné valaki a szót... igen ebbe sem ártott volna nagyobb telep. A powerbank pedig egy csökött megoldás. A Huawei, Oppo, Sony hiper gyors töltése pedig még kiforratlan és ki tudja hogyan hat valóban hosszabb távon az aksi élettartamára. Az meg, hogy 15-45℅-ig gyors a töltés aztán meg csepp töltés... meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest