Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

GoldhandRent
őstag
Hali
Baratnom rendelne telefont, ketto kozott vacillal: Elephone P2000(ez tetszik neki jobban) es Xiaomi Redmi Note (ez van nekem is)
Keresem hozzatok, hogy irjatok erveket egyik-masik mellett, mi miben jobb, miben gyenge.. Szokasos pros-contra dolog. Gondolom, hogy a Note lesz a befuto, de szeretnem merlegelnia tapasztalatokat a p2000-el kapcsolatban is. Visszabb irta valaki, hogy sok gondja van (system) es hogy hamar merul. Most csak lassu mobilnetem van, igy nem tudok utananezni a telefonnak.
Elore is koszonom a segitseget, valaszokat akar ide(esetleg masnak is segit) akar privatban! 
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Milyen monitort vegyek?
 - iPhone topik
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - További aktív témák...

- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
 - Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Fotó állvány eladó
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő