-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
berigazek #8240 üzenetére
Nem én vagyok a szoftveres szakember, ne engem kérdezz.
Én mindig konkrét céllal kezdtem, nem csak rootolás, hanem a kínai ROM eltakarítása, stb.
Mint mondtam, én leírt instrukciók szerint dolgozom. Nem azért, mert értek hozzá, hanem pont fordítva.
Pl. Renault Megane autóm szerelése: Haynes könyvet vettem ebayről, és abból szerelem az autót. Jelentős pénzt takarítok meg, hogy nem a szervíz jön rá, mi van, hanem én, és eldöntöm, hogyan csinálom meg. De így volt ez a P20 Pannónia, Trabant, Lada 2107, stb. szerelésekor is. Sőt a Rotax/Aprilia robogónál is. Komoly javításokat csináltam. De ez csak hobbi, cégautóval járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest