Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandi106
újonc
Köszi,pluhm!
a többiektől pedig bocsiii,hogy ekkora kavarodást okoztam.Tényleg én vagyok én..
valóban nyertem,viszont nem vok. fizetett reklámember és kupont sem kaptam.
Egyszerűen csak visszajeleztem,hogy megérkezett a teló,erre megkértek,hogy írjak róla ide véleményt.
Mivel örülök a készüléknek+elégedett vagyok vele ezért írtam is.Azt,hogy nem vagyok egy nagy telefon guru jeleztem-pont ezért lennék kíváncsi egy profibb véleményre..
Akksi:péntek d.e. érkezett,ma reggel kellett töltenem-csináltam vele 72 fotót(lovakról)+2x kb. negyed óra szórakozás a gps-szel(kell hozzá net)+egynéhány hívás lebonyolítása..
ja,pár jó számot is raktam rá-egypárat meg is hallgattam.
Áfa,vám:én is úgy tudtam,hogy áfát kell rá fizetni,a postai vámügyintézés kért is adategyeztetést,ahol leírtam,hogy nyereményről van szó..belinkeltem az érték igazolása miatt a terméklapot+az egyebek miatt a nyerteslistát-a vége az lett,hogy nem kellet fizetni..azt pedig én sem értem,hogy miért lett fiús a képem---én cicát választottam
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest