- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csampei #80863 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor ezt a ziccert egyik gyártó sem hagyná ki....szerintem.
Mert ugyebár a Runbot sem úgy ismerjük, mint egy nagyhatalmas fejlesztői gárdával felvértezett gyártót, aki meg tudta vásárolni a summa cum laude-vel végzett legjobb mérnököket ."UI:én nem fikáztalak tudtommal,se téged se a telódat,se azt hogy mit meg hogyan!Te állítottál valamit,én kulturáltan megcáfoltam"
Tudod, amilyen az AdjonIsten......
Az volt a reakciód, hogy "ugye ezt nem gondolod komolyan?" Mintha egy olyasmit állítottam volna, hogy a fű nem is zöld hanem kék.
Ha azt válaszoltad volna, hogy "Azért vannak kivételek" és említetted volna az általad ismert KETTŐ készüléket, akkor lehet nem ilyen reakcióm lenne.
Remélem megértesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest